Asiakkuusvastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Leppävirtalainen Korona-kalusteet tunnetaan laajalti korkealaatuisten kiintokalusteiden valmistajana. Yli 20 toimintavuoden aikana Korona Keittiöt on kasvanut vahvaksi alan osaajaksi. Yrityksen arvoihin kuuluvat kotimaisen työn ja suunnitteluosaamisen kunnioittaminen, ekologisuus ja laadukkuus. Toimintatapoja ovat vahva käyttäjälähtöinen suunnittelu ja toteutus, sekä toimitusvarmuuden takaaminen.

Haemme Korona-Keittiöille Leppävirralle rohkeaa, ennakkoluulotonta ja ratkaisuhakuista asiakkuusvastaavaa vahvistamaan jo olemassa olevaa huippumyyntitiimiä.

Tehtävänäsi on myydä ja suunnitella laadukkaita kiintokalusteratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Asiakkuusvastaavana sinulla ei ole vain yhtä roolia, vaan työ on monipuolista myynti- ja asiakaspalvelutyötä kuten tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten ja tilausten tekemistä sekä ajanvarausasiakkaiden palvelemista asiakkaan toiveiden mukaisten keittiöratkaisujen löytymiseksi. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja maakunnallisesti tunnettuja. 

Työssä menestyäksesi sinulta odotetaan myynnillistä asennetta, innovatiivisuutta sekä rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa tarjoamalla aina laadukasta palvelua ja parhaita keittiöratkaisuja. Aikaisempi kokemus kalusteratkaisujen myynnistä ja suunnittelusta on etu, mutta ei välttämätöntä tehtävässä.

Korona-Keittiöt tarjoaa uudelle asiakkuusvastaavalleen hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen. Tämän lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet, hyvät työntekijäedut ja kannustavan provisiopalkkausmallin.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja myös itse voit vaikuttaa oman työsi suunnitteluun. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. 

Kiinnostuitko paikasta? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen puh/sms/wa 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498017
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Leppävirta