(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava
Lantmännen Agro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Haluatko työskennellä maataloudessa lehmien parissa? Jos vastasit kyllä, sinä voit olla uusi vahvistus meidän rehumyyntitiimiimme!

Asiakkuusvastaavana vastaat rehu- ja palvelumyynnistä Varsinais-Suomen alueella.

Olennainen osa työtäsi on olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Työhön kuuluu myyntityötä, asiakaskäyntejä ja ruokinnansuunnittelua varmistamalla toimivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin.  Toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja muun myyntiorganisaation, sekä koko rehuyksikön organisaation kanssa.

Nautit kaupanteosta ja olet aktiivinen ratkaisuja etsivä asiakaspalvelija, sinua ohjaa eteenpäin vahva tahto kehittyä ja aito halu päästä vaikuttamaan asiakkaiden menestykseen. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Sinulla on

  • halu oppia maatalouden ammattilaiseksi
  • mielellään näyttöjä ja kokemusta menestyksekkäästä myyntityöstä
  • ammattitaitoa kehittää vastuullasi olevia asiakkuuksia
  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. agrologi tai tradenomi).

Olet positiivinen, päämäärätietoinen, itsenäiseen ja tuloshakuiseen työskentelyyn tottunut tiimipelaaja. Kokemus vastaavantyyppisistä myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä on sinulle eduksi, ei kuitenkaan välttämätöntä, vaan tärkeintä on myyntihenkinen avoin asenne.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana rehumyyntitiimiämme. Työ pitää sisällään matkustamista omalla myyntialueellasi, ja konttoripäivinä voit työskennellä joustavasti Turun toimipisteessämme ja kotikonttorilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Anne Luhtala-Deimel 21.10. klo 12 - 13  ja 27.10 klo 10 - 11
puh. 040 755 5665.

Aloitamme haastatteluprosessin samantien, joten älä aikaile hakemuksen kanssa. Hakemukset palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteeseen petra.paasikivi@lantmannen.com viimeistään 30.10. mennessä otsikolla ”Asiakkuusvastaava”.