(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Korona-kalusteet tunnetaan laajalti korkealaatuisten kiintokalusteiden valmistajana. Yli 20 toimintavuoden aikana Korona Keittiöt on kasvanut vahvaksi alan osaajaksi. Yrityksen arvoihin kuuluvat kotimaisen työn ja suunnitteluosaamisen kunnioittaminen, ekologisuus ja laadukkuus. Toimintatapoja ovat vahva käyttäjälähtöinen suunnittelu ja toteutus, sekä toimitusvarmuuden takaaminen.

Haemme Korona-Keittiöiden palvelukseen Leppävirralle uutta rohkeaa ja ennakkoluulotonta huippumyyjää vastaamaan kasvavasta asiakasmäärästä.

Tehtävänäsi on myydä ja suunnitella laadukkaita kiintokalusteteratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Myyjänä sinulla ei ole vain yhtä roolia, vaan työ on monipuolista ja erityisosaamisesi otetaan huomioon työnkuvassasi. Työ ei ole ovelta ovelle kiertämistä  vaan asiakkaat tulevat luoksesi myymälään tai sähköisien kanavien välityksellä. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita ja maakunnallisesti tunnettuja. 

Työssä menestyäksesi sinulta odotetaan myynnillistä asennetta, innovatiivisuutta sekä rohkeutta työskennellä asiakasrajapinnassa tarjoamalla aina laadukasta palvelua. Aikaisempi kokemus kalusteratkaisujen myynnistä ja suunnittelusta on etu, mutta ei missään nimessä välttämätöntä tehtävässä. Korona-Keittiöt tarjoaa uudelle asiakasvastaavalleen hyvän perehdytyksen ja koko työyhteisön tuen. Tämän lisäksi saat käyttöösi modernit työvälineet, hyvät työntekijäedut ja kannustavan palkkauksen.

Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja myös itse voit vaikuttaa oman työsi suunnitteluun. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Työ pitää sisällään myymälätyöskentelyä Leppävirran myymälässä, asiakaskäyntejä, tarjousten tekemistä ja kalusteratkaisujen suunnittelua asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään tiiviissä työyhteisössä, jossa tehdään asioita yhdessä ja sinulla on tarjottavana vahvaa myynnillistä panosta, jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.10 mennessä! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa HR-asiantuntija Patrik Hujanen: patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p.0400 480 613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.