(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava, Tietopalvelut
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme Kelan Kanta-palvelujen alueelle asiakkuusvastaavaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 15.3. - 30.11.2021. 

 

Kelan Tietopalveluissa kehitämme kansallisia sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa tukevia sähköisiä palveluja ja osallistumme kansainvälisiin sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaverkostoihin. Palvelujen asiakkaita ovat kansalaiset sekä terveydenhuollon toimijat.

 

Asiakkuusvastaavana hoidat Kanta-palvelujen asiakkuuksia tiiviissä yhteistyössä mm. muiden asiakkuusvastaavien, liiketoiminnan asiantuntijoiden ja palvelutoiminnan päälliköiden kanssa. Asiakkuuksiin liittyvää viestintää hoidat yhdessä viestintäasiantuntijoiden kanssa. Palvelet sisäisiä asiakkaita sekä Kanta-palvelujen varsinaisia asiakkaita.

 

Työskentelet Potilastiedon arkiston asiakkuusvastaavana. Tunnet oman alueesi asiakkaat, heidän tarpeensa ja heille kuuluvat palvelut. Tuet asiakkaita asiakkuuden eri vaiheissa. Panostat suunnitelmallisesti asiakassuhteen kehittämiseen sekä asiakasyhteistyöhön. Tunnistat kehitystarpeita asiakasyhteistyön pohjalta, viestit näistä edelleen ja osallistut ongelmanratkaisuun palvelutoiminnan jatkuvaksi kehittämiseksi. Yksi keskeisistä tehtävistäsi on koulutusten järjestäminen vastuualueesi asiakkaille. Osaamisen karttuessa pääset myös itse kouluttamaan.

 

Edellytämme asiakkuusvastaavalta:

 • Halua ja innostusta kuulla ja palvella asiakasta
 • Asiakaslähtöistä työotetta ja esiintymisvalmiutta
 • Kykyä aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa

 

Arvostamme lisäksi:

 • Terveydenhuollon tai sosiaalihuollon toimialaosaamista
 • Aiempaa kokemusta asiakkuuksien hoidosta
 • Kokemusta kansallisista IT-hankkeista
 • Ymmärrystä tietojärjestelmien kehittämistyöstä
 • Käyttöönotto-osaamista
 • Englannin ja ruotsin kielen taitoa

 

  

Tule kehittämään kanssamme Kanta-palveluja! Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkittävän, mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän kansallisten sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittämisen parissa. Pääset kehittämään toimintamalleja ja –tapoja ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yksikön toimintaan. Voit kehittää omaa ammattitaitoasi ja saat osaavien ammattilaisten verkoston tuen innostuneessa työyhteisössä. Käytössäsi on ison organisaation monipuoliset tukipalvelut.

 

Kanta-palvelujen asiantuntijoita työskentelee Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Kuopiossa ja Tampereella, ja toimipaikkasi voi olla jokin näistä. Etätyöskentely on mahdollista. Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

  

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää sivuillamme www.kela.fi/rekrytoi 28.2.2021 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Ilmoita hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja saat sähköpostitse ryhmäpäällikkö Riikka Mularilta (etunimi.sukunimi@kela.fi).