(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava päällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme 8 hengen vahvuiseen yrityspankkiimme

ASIAKKUUSVASTAAVAA PÄÄLLIKKÖÄ

hoitamaan merkittävistä yritys- ja maanviljelijäasiakkaista koostuvaa asiakassalkkua. Tehtäviisi kuuluu finanssipalveluiden laaja-alainen myynti ja asiakassalkun aktiivinen kehittäminen.

Tänä päivänä muutos on pysyvä olotila. Tuo tulevaisuus tullessaan mitä tahansa, asiakkaat ovat aina toimintamme ytimessä. Haluatko auttaa meitä toimimaan edelläkävijöinä ja luomaan erinomaisia asiakaskokemuksia?

Edellytämme sinulta yritysasiakasliiketoiminnan ja rahoitusalan osaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ammattimainen ote myyntiin. Analyyttisuus ja pitkäjänteinen työskentelytapa ovat vahvuuksiasi.

Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää itsensä täysillä peliin laittamista.

Työpaikkasi sijaitsee Tammisaaressa, mutta tapaat asiakkaita koko toimialueellamme.

Tarjoamme Sinulle OP ryhmän erinomaiset edut ja loistavat työkaverit Suomen johtavassa finanssiryhmässä. Olemme eteenpäin katsova ja uudistava pankki, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja laajentaa osaamistasi.

Tulet tehtävässä työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa yhdeksi finanssialan rautaisimmista asiantuntijoista. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset viemään toimintaamme eteenpäin ja kasvamaan urallasi alan parhaimpien osaajien joukossa.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 30.4.2019 mennessä. Toimi nopeasti, koska aloitamme haastattelut ennen määräpäivää.

Lisätietoja tehtävästä: yrityspalveluiden johtaja Mats Enberg, mats.enberg(at)op.fi, 010 257 3345 tai pankinjohtaja Martina Holmström, martina.holmstrom(at)op.fi, 010 257 3350.