(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuusvastaava, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. 

Lue meistä lisää:www.alenconsulting.fi.


Sytytkö myynnistä? Onko työotteesi aktiivinen ja siinä on tekemisen meininki?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen positiivista ja energistä 

ASIAKKUUSVASTAAVAA MYYNTIIN


Työssäsi olet avainasemassa ratkaisemassa asiakkaidemme henkilöstötarpeita. Olennainen osa rooliasi on uusasiakashankinta ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen kumppanuuksiksi. Myyntiin painottuva työpäiväsi koostuu aktiivisesta asiakkaiden kontaktoinnista, asiakaskäynneistä sekä rekrytointiprosessiin osallistumisesta asiakkuuskohtaisesti. Hoidat itsenäisesti tarjous- ja sopimusneuvottelut. Pääset itse vaikuttamaan asiakasverkostosi rakentamiseen ja hyödyntämään jo olemassa olevia kontaktejasi.

Toivomme sinulta aikaisempaa myyntikokemusta sekä näyttöä menestyksekkäästä tuloksenteosta. Voit yhtä hyvin olla jo valmis alamme ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Myyntiorientoitunut asenne ja halu tehdä tulosta ratkaisevat.

Henkilönä olet asiakaspalveluhenkinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat oppia uutta sekä otat myös itse oma-aloitteisesti selvää asioista. Et hätkähdä muuttuvia tilanteita ja toimit hektisissäkin tilanteissa tehokkaasti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa yhdistyy vastuu ja vapaus. Tiimissämme on kannustava ja iloinen ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen ydinkeskustassa, Koskitalossa. Palkkaus on neuvoteltavissa ja perustuu työssä onnistumiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Vuoristo puh. 044 740 4503 tai niina.vuoristo@alenconsulting.fi.

Tule osaksi Alenin tiimiä ja jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta!

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=483