(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäälliköitä pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Haemme nyt

Asiakkuuspäälliköitä pääkaupunkiseudulle

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat merkittävän avainasiakkuutemme palveluliiketoiminnan johtamisesta. Tiimiisi kuuluu sekä työnjohto että asentajakunta. Palvelut kattavat laajasti kiinteistön ylläpidon teknisiä osa-alueita. Kokonaisuus on rakennettu niin, että asiakaskohtainen organisaatio on mahdollisimman pitkälle omavarainen. Yksin ei tarvitse onnistua, asiakasyhteys on tiivis ja kehittyvää yhteistyötä painottava, tiimisi jäsenet ovat rautaisia toimiala-ammattilaisia ja esimiehesi tuki sekä arelainen mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
- tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- muutaman vuoden työkokemusta kiinteistöpalvelu- tai talotekniikka toimialalta
- asiakaslähtöistä ja vastuullista otetta työhön sekä
- hyviä esimies-, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä,
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja asiakkuudet,
- mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen ja urakehitykseen sekä
- kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Timo Lilja puh. 040 300 5232, tai sähköpostilla timo.lilja@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 18.9.2020 mennessä.