(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäälliköitä LogisTila Oy:lle pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019Työn kuvaus:
  LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa.
Etsimme asiakkaallemme LogisTila Oy:lle kahta asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudulle tukemaan yrityksen kasvua.  
 
Asiakkuuspäällikkönä tehtäviisi kuuluu toimisto- ja liiketilojen välitys yritysasiakkaille. Saat kohdesalkkuusi välitettäväksesi kattavan kohdevalikoiman, jonka lisäksi saat tuen kohteiden myynnille ja markkinoinnille ja asiakashankinnalle sekä perehdytyksen yrityksen tapaan toimia.  Tässä tehtävässä saat itsenäisen ja joustavan työn sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä toimitilavälityksen ja toimitila-alan asiantuntijaksi.
 
Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Mikäli kiinteistönvälitysala on sinulle uusi, toivomme, että sinulla on kokemusta B2B-myynnistä.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, myyntihenkinen ja aktiivinen ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen verkostoituja ja tiimipelaaja. Pystyt hankkimaan uusia asiakkuuksia sekä viemään useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadun ja positiivisen asenteen siitä kärsimättä. Odotamme lisäksi sujuvaa suomen kielen sekä suullista että kirjallista taitoa ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työssä vaaditaan oma auto. 
 
Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työn sekä kannustavan palkkauksen, joka muodostuu aluksi kiinteästä pohjapalkasta ja provisiosta. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja kasvavan toiminnan myötä voit halutessasi saada työssä myös lisää vastuuta.
 
Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.2.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, 040 632 6465 tai anita.fokin@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asiakkuuspäällikkö


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Anita Fokin, 040 6326465


Toimipaikka:  Hyvinkää