Asiakkuuspäällikkö/KAM
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Asiakkuuspäällikkö / KAM

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Etsitkö mahdollisuutta päästä kehittämään kiinteistöalaa? Toimintamme kasvaessa haemme joukkueeseemme uutta kiinteistöasiantuntijaa johtamaan asiakkuuksiamme ja kiinteistömanageritiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolista tehtävää, jossa pääset johtamaan ja kehittämään pitkäjänteisesti asiakkuuksia ja manageritiimiä sekä avaamaan ovia uusiin asiakkuuksiin. Työ on itsenäistä, mutta tukenasi on motivoitunut ja avulias asiantuntijatiimi. Panostamme osaamiseesi ja kehittymiseesi, koska haluamme tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi. CaverionCampuksen koulutusohjelmat tukevat osaamisen kehittämistä niin esimiehenä kuin teknisissäkin asioissa. Kaikkien työntekijöittemme hyvinvointi on meille tärkeää ja toimistollamme on käytettävissäsi mm. ravintola- sekä kuntosalipalvelut. Tutustu myös kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

 

Tehtävässä vastaat manageritiimistä sekä nimetyistä asiakkuuksista. Työskentelet osana kiinteistöpalveluiden johtamisen tiimiämme. Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

- Asiakassuhteiden strategian määrittely
- Jatkuva ja aktiivinen asiakkuuksien kehittäminen
- Asiakastyytyväisyyden varmistaminen
- Kiinteistömanagerien onnistumisen mahdollistaminen esimiehen roolissa
- Uusien asiakkuuksien tunnistaminen
- Liiketoiminnan taloudenseuranta ja tulosten kehittäminen

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulta löytyy kiinteistöliiketoiminnan ymmärrystä, sekä halua kehittää kiinteistöalaa. Eduksi katsotaan osaaminen kiinteistöjen energiatehokkuudesta, vastuullisuudesta, sekä projektijohtamisesta. Edellytämme lisäksi tekniikan alan koulutusta ja englannin kielen hallintaa. Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Persoonasi tärkeitä ominaisuuksia on uteliaisuus, tehokkuus, täsmällisyys ja sitoutuneisuus. Olet määrätietoinen innovoija ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa ja johdat omalla esimerkillä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 8.8.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.7. - 9.7. sekä 2.8. - 8.8. Caverionilta yksikön päällikkö Riitta Sarvilinna, p. 050 390 1344. 

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/suomi/54660/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Iida Peltoniemi
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 476 8787
iida.peltoniemi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot