Asiakkuuspäällikkö
Encore Ympäristöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Oletko aktiivinen ja monipuolinen yritysmyynnin osaaja?

Haemme asiakkaallemme Encore Ympäristöpalveluiden kuormalavapalveluihin asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Klaukkalaan.

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Yritys toimi pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opettivat suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänä päivänä auttavat suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Encore Ympäristöpalvelut tarjoaa monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin.
Encoren kuormalavapalvelut myy, ostaa ja vuokraa uusia ja käytettyjä kuormalavoja. Kaikki vastaanotetut käytetyt kuormalavat huolletaan ja tarvittaessa korjataan
Lisää Encore Ympäristöpalveluista voit lukea osoitteesta https://encorepalvelut.fi/yritys/

Asiakkuuspäällikön keskeisimpiin työtehtäviin kuuluu kuormalava-asiakkuussuhteiden hoito, aktiivinen kuormalavojen osto, myynti ja vuokraus. Työnkuvaan kuuluu mm. asiakaskohtaiset toimintasuunnitelmat ja seuranta, asiakkaan tarpeiden havaitseminen, tarjousten analysointi, hinnoittelu sekä lisämyynti ja sopimusten ylläpito.

Menestyäksesi tehtävässä olet tilannevalpas niin osto- kuin myyntitilanteissakin, osaat lukea markkinatilannetta, olet hyvä numeroiden ja kannattavuuslaskelmien kanssa sekä olet aktiivinen ja innokas. Työskentelytavoiltasi olet tavoitteellinen, suunnitelmallinen ja hallitset ajankäyttösi. Sinulla on kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä, omaat hyvät neuvottelutaidot sekä ratkaisuhakuisen työotteen ja yhteistyöhalukkuutta. Eduksesi on ammattikorkeakoulutasoinen kaupallinen tai teknillinen tutkinto tai työkokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen.

Tehtävässä tuotannollisen työn kokemuksesta on myös etua, sillä pääset kausittain sijaistamaan myös kuormalavojen tuotantopäällikköä. Työ edellyttää sujuvaa suomen suullista ja kirjallista osaamista. Sujuva englannin taito sekä yleisimpien toimistosovellusten hallinta lasketaan eduksi.

Kun olet kotiutunut tehtävään ja pärjäät itsenäisesti, on sinulla mahdollisuus työskennellä myös osittain etänä. Työssä pääset myös jonkin verran matkustamaan Suomessa.

Saat merkitykselliset työtehtävät vastuullisessa yrityksessä, asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä kattavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyseisen palkkauksen. Työllistyt suoraan Encore Ympäristöpalveluiden palvelukseen.

Encore Ympäristöpalveluiden arvoja ovat luottamus, rohkeus, vastuullisuus ja kumppanuus, -Teemme hyvää ja meillä on hyvä tehdä töitä-. Vuoden 2020 henkilöstötutkimustulosten johdosta yritys sai Suomen innostavimmat työpaikat 2020 -tunnustuksen.

Kiinnostuiko tehtävästä?

Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen oheisen linkin kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 9.12.2021. Huomiothan, että haastattelemme jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143, sari.lehtonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528876
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sari Lehtonen (sari.lehtonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Nurmijärvi, Espoo, Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Vantaa