Asiakkuuspäällikkö
Go On Kuopio

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Tervetuloa osaksi kasvavaa Go On Kuopion yksikköä!

 Etsimme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ henkilöstöpalveluiden myyntiin Pohjois-Savon alueelle!

Go On Yhtiöt on suomalainen, henkilöstöpalveluja tarjoava ja jatkuvasti kasvava yritysketju. Palvelutarjontaamme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, soveltuvuusarvioinnit, muutosturvavalmennus sekä koulutus. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin. Palvelemme kaikilla toimialoilla 22 toimipisteen voimin ja liikevaihtomme oli viime vuonna 40M€. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa ja lisäksi vastaat myös nimetyistä asiakkuuksista sekä laadukkaasta asiakas – ja työntekijäsuhteiden hoidosta. Työskentelytapasi on ratkaisulähtöinen ja pystyt tarjoamaan toimivan kokonaisuuden asiakkaan henkilöstötarpeisiin.

Odotamme sinulta:                                                                

-näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä                                 

-erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

-vastuullisuutta ja kehittymishalua

-aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta

 

Kokemus henkilöstöpalvelualasta on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Työ edellyttää liikkumista Pohjois-Savon alueella joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

 Tarjoamme paikan osaavassa ja energisessä porukassa, jossa autetaan ja kannustetaan kehittymään alan ammattilaiseksi. Myynnin tueksi saat vahvan palvelukonseptimme, monipuolisen koulutuksemme sekä osaavan henkilöstön. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko Sinä etsimämme vahvistus Go On Kuopion joukkueeseen?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.11.2021 oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion yrittäjä / yksikönjohtaja Lasse Mönkkönen numerosta +358440137170 tai sähköpostitse: lasse.monkkonen@go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511113
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio