Asiakkuuspäällikkö
Tornion Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Oletko pankkialan osaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa asiakkaidemme taloudellista menestymistä ja unelmien toteuttamista? Motivoidutko asiakastyön ohella asiantuntijatehtävien vastuun ottamisesta? Haluatko työskennellä pankissa, jonka toiminnan keskiössä on asiakaslähtöisyys?
 
Haemme nyt OP Tornioon energiseen joukkoomme henkilöasiakasrahoituksesta vastaavaa Asiakkuuspäällikköä kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Asiakkuuspäällikkö 


Tehtäväsi tulee painottumaan henkilöasiakasrahoitukseen ja asiakkuuksien hoitoon sekä kehittämiseen, pitäen sisällään myös muuta pankkityötä. Asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomen, joten asiakaskohtaamiset tapahtuvat myös verkossa ja puhelimessa. 


Asiakkuuspäällikkönä työpäiviisi sisältyy monipuolisen asiakastyön ohella myös asiantuntijatehtäviä henkilöasiakasrahoitusprosessin parissa. Olet tärkeässä roolissa hoitaen asiantuntijatehtäviä mm. pankin HA-rahoitusprosessin perehdyttämiseen ja tiimipalaverien organisointiin liittyen. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 


Toivoisimme, että voisit liittyä joukkoomme esimerkiksi syyskuun aikana. Tehtävä on kahden vuoden määräaikaisuus.

 

 

Muutama sana meistä


Meillä OP Torniossa puhalletaan yhteen hiileen ja työskentelemme yhdessä kohti tavoitteita. Meillä on hyvä yhteishenki ja meitä voisi kuvata aktiiviseksi, itseohjautuvaksi porukaksi. Pienessä pankissa roolit ovat monipuolisia ja voimme aidosti vaikuttaa siihen, miltä oma työmme näyttää.  


Lounais-lappilainen Tornio on vireä Tornionjokilaakson keskus, missä luonto on lähellä ja tarjoaa erinomaiset puitteet liikkua ja virkistäytyä. Maisemaa hallitsee rajajoki Tornionjoki eli tuttavallisemmin Väylä. Tornio muodostaa Ruotsin rajalla kaksoiskaupungin yhdessä Haaparannan kanssa. Väylänvartinen kulttuuri on rikas, monikielinen ja monikulttuurinen.

 

 

Miksi meille kannattaa hakea? 


Meillä pääset osaksi rentoa porukkaa, jossa vallitsee yhdessä tekemisen kulttuuri. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta ja arvostamme hyvinvointiasi. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tuemme koulutushalukkuuttasi. 


Työvälineemme ovat modernit ja toimitilamme hyvät, ja palkitsemismallimme sekä työsuhde-etumme kilpailukykyiset (mm. liikunta- ja kulttuuriedut). Työaikamme ovat liukuvat ja joustavat, ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.

 

 

Tunnistatko tästä itsesi?


Toivoisimme löytävämme kollegaksemme itseohjautuvan mutta myös tiimityöstä nauttivan henkilöasiakasrahoituksen osaajan! Tehtävässä onnistuaksesi toivomme, että olet jo kerryttänyt kokemusta pankkityöstä ja osaat tarjota asiakkaalle osuvia palveluratkaisuja. Erityisesti arvostamme kokemusta henkilöasiakasrahoituksesta sekä sijoituspuolesta. 


Sinulta löytyy erinomaiset oman työsi johtamisen kyvyt ja nautit siitä, että saat itse koostaa työkalenterisi. Hyödynnät luontevasti myös muun tiimisi asiantuntijuutta, ja kuvaat itseäsi sosiaaliseksi tiimipelaajaksi, joka kykenee työskentelemään yksinkin. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä APV1-tutkintoa. 

 

 

Miten tästä eteenpäin? 


Kiinnostuitko? Haluamme ehdottomasti tutustua sinuun ja osaamiseesi tarkemmin, joten haethan tehtävää lähettämällä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta 8.8.2021 mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemista viime hetkeen, sillä haastattelemme soveltuvia ehdokkaita jo hakuajalla ja sopivan henkilön löydyttyä voimme edetä prosessissa nopeallakin aikataululla.  


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa asiakkuusjohtaja Aapo Immonen, puh. 0504471509, ja toimitusjohtajamme Terhi Luokkanen, puh. 0405759529. Aapo vastaa mielellään kysymyksiisi 9.7. asti ja 19.7. jälkeen voit olla yhteydessä Terhiin lisätietoja tiedustellaksesi. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470388
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Tornio
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa asiakkuusjohtaja Aapo Immonen, puh. 0504471509, ja toimitusjohtajamme Terhi Luokkanen, puh. 0405759529. Aapo vastaa mielellään kysymyksiisi 9.7. asti ja 19.7. jälkeen voit olla yhteydessä Terhiin lisätietoja tiedustellaksesi.