Asiakkuuspäällikkö
Ensin Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisessa tehtävässä, jossa vastuualueenasi ovat Ensin Palveluiden asiakasyhteistyö ja sen proaktiivinen kehittäminen sekä syventäminen? Hienoa, sillä haemme asiakkaallemme Ensin Palvelut Oy:lle Asiakkuuspäällikköä toimimaan monipuolisessa työtehtävässä, jossa huolehdit nykyisistä asiakassuhteista sekä luontevasti kasvatat asiakkuuksia myynnillisellä työotteellasi. Työsuhde on kokoaikainen ja työsopimus allekirjoitetaan suoraan Ensin Palveluiden kanssa. Käytössäsi on erinomaiset etätyömahdollisuudet, joten tehtävä ei ole paikkakunnasta riippuvainen. Riittää, että tarvittaessa pääset sujuvasti liikkumaan asiakkaiden luona sekä Ensinin toimistolla Oulussa, Porissa tai Vantaalla.

Ensin Palvelut Oy on suomalainen palveluyhtiö, joka tarjoaa modernit asiakaspalvelukanavat ja sujuvat toimintaprosessit energia- ja infrayhtiöille. Ensin Palveluilla työskentelee noin sata ammattilaista, jotka hoitavat asiakasyritysten asiakaspalvelun, sopimushallinnan sekä laskutuksen ja perinnän varmalla otteella ja suurella sydämellä.

Tehtäväkenttäsi

Asiakkuuspäällikkönä sinulla on monipuolinen asiantuntijarooli, jossa odotamme sinulta sisäistä paloa palvella asiakasta, tahtoa tarttua itsenäisesti toimeen ja taitoa kehittää pitkäjänteisesti asiakassuhteita. Asiakkuuspäällikkönä toimit aktiivisesti Ensin Palveluiden nykyasiakkaiden kanssa ja varmistat ammatillisella osaamisellasi korkean asiakastyytyväisyyden ja loppuasiakkaiden onnistuneen asiakaskokemuksen. Tehtäväsi on tukea Ensin Palveluiden asiakkaiden liiketoimintaa seuraamalla aktiivisesti toimialan muutoksia. Vastaat asiakkuuksistasi itsenäisesti ja olet proaktiivisesti mukana asiakasyhteistyön kaikilla tasoilla operatiivisesta tekemisestä strategiseen suunnitteluun. Sinulla on taito tuottaa yhteistä menestystä ja luot innovatiivisesti uusia ratkaisuja asiakasyhteistyön syventämiseksi yhdessä asiakkaan ja tiimin kanssa.

Etsimme tekijää, jolta löytyy luontainen palo asiakkuustyöhön!

Uudelta asiakkuuspäälliköltä edellytämme osaamista B2B sektorilta sekä myynnillistä työotetta. Nykyisten asiakkuuksien hoidon lisäksi osallistut tulevaisuudessa myös uusasiakashankintaan. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä näyttöä menestyksekkäästä asiakasyhteistyöstä. Näiden lisäksi olet ulospäinsuuntautunut henkilö, jolla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä taito kehittää Ensin Palveluiden asiakasyhteistyötä. Toimit läheisesti Ensinin palvelutuotannon kanssa ja varmistat asiakkuuksiesi palvelun laadun palvelumallin mukaisesti. Ensinillä on rohkea ja uudistuva yrityskulttuuri, ystävällinen meininki sekä huiput työkaverit.

Haethan tehtävään pian!

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si linkin kautta viimeistään sunnuntaina 16.5.2021. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan umpeutumista, joten olethan aktiivinen ja laitat hakemuksesi mahdollisimman pian. Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä Baronalta antaa Ari Pulkkinen, puh. 0409229220.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.

Tutustu Ensin Palveluihin tarkemmin osoitteessa www.ensin.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451284
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (ari.pulkkinen (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0409229220
  • Sijainti: Vantaa, Pori, Oulu, Helsinki, Tampere