Asiakkuuspäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Asiakkuuspäällikkö

Oletko periksiantamaton, sisukas ja hyvä tyyppi? Haluatko auttaa Kemin aluetta löytämällä oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin?

Tässä mahdollisuutesi!

Olemme yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailmaa ja nyt haluamme löytää Kemiin meille lisävahvistusta Asiakkuuspäällikön tittelillä. Ihan jokainen Adeccolainen Suomessa, on se sitten Kemin, Rovaniemen, Oulun tai jonkun muun toimipisteen kautta, on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä asiakkaillemme!

 

Miltä meidän mielestämme tehtäväsi näyttää

Adeccon toimipiste Kemi-Tornion alueella kasvaa ja potentiaalia markkinoilla löytyy paljon. Näemme tehtävän merkityksellisenä ei vain henkilöille ja yrityksille, joita autamme, mutta myös koko Kemin työelämälle.

Työssäsi tulet päivittäin kommunikoimaan asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa sekä hyödynnät aktiivisesti omaa verkostoasi uusille mahdollisuuksille. Luot hyvää työnantajamielikuvaa sekä verkostoidut yritysten ja työnhakijoiden kanssa, yhdistät työn ja tekijän laadukkaasti ja teet onnistuneita valintoja asiakkaillemme.

Voit olla joko kokenut myynnin ammattilainen tai kiinnostunut siirtymään työskentelemään asiakasrajapintaan. Mutta tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan uutta, haluat vaikuttaa ja olet valmis siirtymään mukavuusalueesi ulkopuolelle.

 

Toivomme / Odotamme

  • Eduksesi on kokemusrakentamisesta tai teollisuudesta, näemme myös jo luodut verkostot alueella toimiviin yrityksiin eduksi!
  • Aito kiinnostus tuloksekkaasta myyntityöstä.
  • Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä ja löydät ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, tarvittaessa vaikka kiviä kääntämällä.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, asiakaslähtöinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle.
  • Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta.
  • Kielitaitoa, suomen lisäksi edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

 

Kuka on Adeccolainen?

Tehokas, nopean reagointikyvyn omaksuva, ketterä ja joustava. Tunnemme olomme kotoisaksi nopeatempoisessa työympäristössä. Säilytämme positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Vaativia tilanteita tulee mutta ratkaisemme ne yhdessä. Yrittäjähenkisyys ja oma-aloitteisuus ovat asenteita, jotka vievät meitä pitkälle. Olemme myös aika hauskoja ja oikeasti hyviä tyyppejä 😊

 

Kuka kuuluu tiimiisi?

Kemiin perustettava toimipiste on osa Oulu-Rovaniemen yksikköä, nyt etsimme tiimiimme vahvistusta juuri asiakasrajapintaan. Vaikka oletkin Kemin toimipisteen ensimmäinen kollegaamme, sinun luottopakkeinasi toimii Oulun ja Rovaniemen toimistojen kollegat, joista saat rennon ja huumorintajuisen tiimin, ja jolla pysyy alan ammattilaiset hyppysissä.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn ja mahdollisuuden ottaa Kemin alue haltuusi ja vaikuttamaan alueeseen positiivisesti. Saat samalla maailman suurimman henkilöstöpalvelualan toimijan tuen. Saat kattavan perehdytyksen ja ympärillesi yhteen maaliin tähtäävän tiimin. Asiakaskuntasi tulee koostumaan alan tunnetuista toimijoista ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen.

 

Hakemus

Kiinnostuitko? Laita CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen pian alla olevan linkin kautta. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Pyhäjärvi , +358 50 444 4494. Rekrytointiprosessia käytämme erillisiä henkilöarviointeja.

Tervetuloa hakemuksesi kanssa!

 

The Adecco Group

The Adecco Group on fortune 500 yritys. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä, 60 eri maassa ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Suomessa autamme vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Lisäksi meidän kauttamme työskentelee päivittäin lähes 3 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Melko vaikuttavaa, vai mitä? Inklusiivisuus-, oikeudenmukaisuus- ja tiimityökulttuurimme antaa ihmisille ja organisaatioille voimaa, ruokkii talouksia ja rakentaa parempia yhteiskuntia. Työntekijämme äänestivät meidät numero 7 Great Place to Work® -listalle - maailman parhaiden työpaikkojen 2020 listalle.

Tällä hetkellä Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot