Asiakkuuspäällikkö
Lounaismaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 80.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut. Lounaismaan Osuuspankin asiakasliiketoiminnan määrä on n. 3,5 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.


Haemme nyt pankkiimme Asiakkuuspäällikköä.


Asiakkuuspäällikkö, OP Lounaismaa


Toimit tehtävässä maatalous- ja yritysasiakkaista vastaavana asiantuntijana, joka rakentaa ja kasvattaa omaa asiakassalkkua pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti.  Vastaat nimettyjen maatalous- ja yritysasiakkaiden pankkipalveluista kokonaisvaltaisesti ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Roolissasi verkostoidut aktiivisesti ja suunnittelet tekemistäsi tavoitteiden mukaisesti.  


Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän osaavassa työyhteisössä, jossa on mahdollisuus menestymiseen. Työ on monipuolista ja pääset kehittymään alan rautaisena osaajana hyvien tyyppien joukossa.  Meillä sinua odottaa palkitseva työ ja mukava työporukka, johon on helppo tulla ja viihtyä ja missä on hyvä sparrailla. Jaamme osaamistamme ja toimimme aktiivisesti. Pankkimme kehittyy vahvasti ja panostaa sekä kasvuun että paikallisuuteen.


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 


Toivomme sinulta
Ihanteellisella hakijallamme on jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai vahva osaaminen rahoitusalalta. Tehtävässä tarvitaan hyvät sosiaaliset taidot, sillä työ edellyttää vaativaa ja tuloksellista asiakassuhteiden rakentamista. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Persoonana olet ehdottomasti aktiivinen tiimipelaaja, joka antaa syöttöjä myös työkavereiden lapaan. Työssäsi liikut toimialueellamme ja verkostoidut eri toimijoiden kanssa, mutta pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Salossa. Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. 


Miten tästä eteenpäin?
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Eeva Vainio, puh. 044 731 7284. Hän on parhaiten tavoitettavissa torstaina 29.4., tiistaina 4.5. ja tiistaina 11.5. klo 15-16 välillä. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen OP:n Uramahdollisuudet-sivuston (op-careers.fi) kautta viimeistään 14.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja lähetät hakemuksen, mikäli kiinnostuit. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448108
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Forssa, Salo, Somero