ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Tampereen Sähkölaitos Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme Sähkiksen Asiakkuudet-yksikköön taloyhtiöasiakkuuksiin keskittyvää

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

edistämään Pirkanmaan suurinta ilmastotekoa ja toteuttamaan ratkaisuja hintavakaimmalla lämmitysmuodolla!

Asiakkuudet -yksikössämme myynti, markkinointi ja tuotekehitys toimivat kylki kyljessä, toisiaan tukien. Asiakkuusvastaavan tehtävä sijoittuu Yritysasiakkuuksien Lämpötiimiin. Vastaat tehtävässä nykyisten taloyhtiöasiakkaidemme tiedonjanoon. Konsultoit asiakkaitamme ennakoivasti taloyhtiöiden tehdessä suuria investointipäätöksiä lämpöratkaisujen osalta. Kerrot ratkaisuistamme ja niiden ympäristö- ja kustannusvaikutuksista sekä myynnin mahdollisuuksien tullessa eteen tartut niihin.

Haemme tehtävään taloyhtiömaailmassa sujuvasti toimivaa, teknisen ja taloudellisen kokonaisuuden ymmärtävää asiakassuhteiden hoidon ja myynnin ammattilaista. Paitsi että ymmärrät asiakasta, osaat myös tulkata tekniset kiemurat ja laskelmat selkeäksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa asiakkaalle ratkaisuja, ei lisää mutkia matkaan. Ihanteellinen tausta tehtävässä onnistumiseen voisi olla saavutettu esimerkiksi isännöinnin/ kiinteistömanageroinnin parista tai lämpöratkaisujen toimittajan palveluksesta, asiakasrajapinnan tehtävistä.

Onnistumisesi kietoutuu vahvasti hyviin kommunikointikykyihisi ja tilanneherkkyyteesi, joiden avulla saavutat asiakkaiden luottamuksen ja myyt ratkaisuehdotuksesi heille. Kutsut itsesi sinne, missä asiantuntemustasi eniten tarvitaan ja olet Lämpöpartio -henkisellä asenteellasi kertomassa markkinan parhaista lämpöratkaisuista asiakkaillemme. Tässä onnistuminen vaatii aktiivista, suunnitelmallista asiakkuuksien hoitoa sekä säännöllistä yhteydenpitoa. Tehtävä vaatii myös joustavuutta ja mahdollisuutta työskennellä virka-ajan ulkopuolella, koska usein iltaisin tapahtuvat yhtiökokoukset ovat olennainen osa työviikkoa.

Voimme ylpeänä todeta, että meillä on Sähkölaitoksella tiivis työyhteisö ja aidosti hyvä meininki. Olemme oman alamme osaajia, mutta myös valmiina oppimaan sinulta lisää. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen vakituisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Edelläkävijänä panostamme jatkuvaan toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja henkilöstömme kehittymiseen. Haluamme tulla ensimmäisestä parhaaksi!

Innostuitko?

Hae tehtävää 15.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Olemme valmiita etenemään prosessissa jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Asiakkuuspäällikkö Paavo Pietikäinen 8.4. klo 8-10 ja 9.4. klo 12-14 (puh. 040 3566 726). Hakuprosessin etenemisestä voit kysyä rekrytointikonsultti Kaisa-Maria Kokkoselta (puh. 044 588 6109).  

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta