Asiakkuuspäällikkö

LogisTila Oy LKV
Tietoa tehtävästä

Kasvua tukemaan haemme Pirkanmaalle:

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Asiakkuuspäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti toimisto- ja liiketilojen sekä tuotanto- ja logistiikkatilojen välityksestä yritysasiakkaille Pirkanmaan alueella. Saat valmiina monipuolisen kohdevalikoiman sekä asiakasportfolion.

Hakemamme henkilö omaa hyvät sosiaaliset taidot ja lähestyy asioita positiivisella asenteella. Itsenäisen työn ohella olet reilu tiimin jäsen. Lisäksi olet myyntihenkinen ja valmis aktiivisesti kartoittamaan ja hankkimaan uusia asiakkuuksia. Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentely ei tuota sinulle ongelmia, vaan päinvastoin nautit vastuusta ja vapaudesta aikatauluttaa oma työviikkosi. Uusasiakashankinnan lisäksi hoidat ja syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita, sekä viet useita toimeksiantoja samanaikaisesti eteenpäin palvelun laadusta tinkimättä. Työn kannalta oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Odotamme, että olet suorittanut LKV-tutkinnon tai olet valmis suorittamaan sen lähitulevaisuudessa. Arvostamme toimialatuntemusta sekä kokemusta yrittäjähenkisestä työskentelystä. Arvostamme näyttöjä B2B-myynnistä.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn, jossa sinulla on kuitenkin vahva yrityksen tuki taustalla. Yrityksen toiminta on kasvavaa, ja näin ollen sinulla on halutessasi mahdollisuus lisävastuuseen. Palkkauksesi perustuu provisioon, eli oman aktiivisuutesi avulla sinulla on mahdollisuus erinomaiseen ansiotasoon.

Kohteiden myynnille, markkinoinnille ja asiakashankinnalle annamme sinulle yrityksen tuen sekä asianmukaisen perehdytyksen. Toimistomme sijaitsee Hämeenkadulla ja tekemisen tukena on Pirkanmaan aluepäällikkö.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4.2021. Haethan tehtävää pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Lyytinen p. 040 776 0538 tai ulla.lyytinen(at)logistila.fi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksella.

Lue yrityksestä lisää osoitteesta: https://www.logistila.fii

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja antaa Pirkanmaan aluepäällikkö Ulla Lyytinen p. 040 776 0538 tai ulla.lyytinen(at)logistila.fi.

Tietoa työnantajasta