(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt asiakkaallemme Accountor Finagolle Asiakkuuspäällikköä. Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa! Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät heitä, sillä haluavat olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille annetaan tilaa kehittyä. Juuri siksi he ovat a+luokan työpaikka

 

Myynti on Accountor Finagon strategian keskeinen onnistumistekijä. Asiakkuuspäälliköiden tarkoitus on ylläpitää ja syventää asiakassuhteita keskustelemalla Procountorin ominaisuuksista ja hyödyistä niin tilitoimistoille kuin yritysasiakkaille.

Autamme asiakkaitamme, jotta he pystyvät hyödyntämään ohjelmistoa optimaalisesti ja synnyttämään numeroista näkemyksiä. Tilitoimistoasiakkaidemme hyvä osaamistaso takaa myös sen, että he pystyvät tarjoamaan palveluitamme eteenpäin omille asiakkailleen.

Tule osaksi Accountor Finagon asiakkuuspäällikkötiimiä

Työssäsi vastaat älykkään taloushallinto-ohjelmistomme aktiivisesta myyntityöstä, asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja syventämisestä sekä myyntimme vahvistamisesta. Ensisijaisena asiakaskohderyhmänäsi ovat isommat tilitoimistot ympäri Suomea. Taustavoimanasi on taitava myyntiorganisaatiomme sekä muut finagolaiset. Huom! Asemapaikkasi tässä tehtävässä voi olla missä vain Suomessa!

Meillä pääset työskentelemään älykkään taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Jo yli 1 400 tilitoimistoa luottaa tunnettuihin ohjelmistoihimme, jotka on kehitetty tehostamaan tilitoimiston rutiineja sekä parantamaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen välistä yhteistyötä.

Menestymisen avaimet

  • Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta B2B-myynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä mieluiten taloushallinnon tietojärjestelmien tai ratkaisujen parista.
  • Taloushallinnon prosessit ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksesi kokemuksen liiketoiminnan kehittämisestä.
  • Haluat varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa tilanteessa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen tuloksentekijä. Haluat menestyä ja olet aidosti kiinnostunut sähköisistä palvelukanavista sekä näiden hyödyntämisestä myyntityössä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja kentällä olet kuin kotonasi. Rakennat uraasi oman motivaatiosi, tehokkuutesi ja tuloksellisuutesi pohjalta.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää?

Sanna Majava tai Annastiina Korpi Pooliasta kertovat sinulle mielellään lisää:

sanna@poolia.fi
020 7290 838

annastiina@poolia.fi
020 7290 835

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Voit tutustua Accountor Finagoon myös heidän sosiaalisen median kanavissa.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.