(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Valmiina tulevaisuuteen?

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997.  Adecco Suomella on yli 130 työntekijää ja toimimme laajalla palveluverkostollamme 13 paikkakunnalla.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan. Tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, sekä IT-alalta taloushallintoon.

Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Tehtävä

Haemme nyt ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ Sihdille Kuopion alueelle.

Työtehtäviisi kuuluu oman valmiin asiakassalkun hoitaminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Suunnittelet päiväsi ja viikkosi itseohjautuvasti. Työpäivä pitää sisällään asiakaskäyntien varaamista, asiakastapaamisia ja tarjousten tekoa, viihdyt siis kentällä liikkuvassa työssä ihmisten parissa. Työskentelet osana paikallista ja alueellista tiimiä.

Kokemus

Toivomme sinulla olevan kokemusta B2B -myynnistä erityisesti ratkaisujen ja palveluiden osalta ja olet mahdollisesti toiminut jo henkilöstöpalvelualalla. Taustasi voi hyvinkin olla esimerkiksi rakennus- tai teollisuuden alalta ja Kuopion alueen yrityskentän tuntemus on luonnollisesti eduksi. Sinulla on hyvät verkostoitumis- ja kommunikaatiotaidot, olet kärsivällinen ja pitkäjänteinen ja pyrit aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Nopea ja hektinen työympäristö motivoi sinua ja viihdyt sosiaalisissa tilanteissa.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen arvostetun toimijan kanssa sekä ison talon mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urallasi. Vaihteleviin työpäiviin saat paljon mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja vastuita hoidettavaksesi. Saat hyvän ja kattavan perehdytyksen työhösi. Työpisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta työskentelyalueesi tulee olemaan koko Itä-Suomi sekä Kainuu. Meiltä saat työsi tueksi 6 rentoa, hauskaa ja kannustavaa kollegaa, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Työtäsi tukevat myös niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat, kuin kollegat ympäri Suomen

Hakemus

Luottamukselliset yhteydenotot ja tiedustelut, tuleva esimiehesi Tomi Rautsi p. 050 4418931 tai tomi.rautsi@adecco.fi. Haethan tehtävää kuitenkin järjestelmän kautta viimeistään 24.1.2021. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!