(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Isku Interior Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme Isku Interior Oy:lle Asiakkuuspäällikköä Hämeenlinnaan vakituiseen työsuhteeseen.

Iskun Asiakkuuspäällikkönä pääset tarjoamaan asiakkaillesi tunnetun ja arvostetun kotimaisen brändin huipputuotteita ja palveluita, kehittymään tehtävässäsi ja luomaan alueesi yritysasiakkaille viihtyisien työympäristöjen verkoston.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset organisaation vahvalla tuella kehittymään ja kasvamaan alueesi B2B -myynnin johtotähdeksi työympäristöjen ja kalusteratkaisujen maailmassa. Tehtävään sopii aktiivinen ja positiivinen henkilö, joka haluaa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja on innokas oppimaan uutta myynnin parissa. Kaupallinen koulutus ja aiempi työkokemus myynnin tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin innokas asenne työtä kohtaan, halu oppia uutta ja myyntihenkisyys.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka edesauttaa erinomaisilla yhteistyötaidoillaan sekä pitkäikäisten asiakkuussuhteiden luomista, että oman organisaation sisällä tiimin toimivuutta. Uusasiakashankinnan kentällä uskallus, ajan hermoilla oleminen ja alueellinen tietämys ovat valittavan henkilön avaimet tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Aktiivinen asiakastyö edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävän palkkaus muodostuu peruspalkasta, sekä myyntiprovisiosta.

_Kyseessä on rekrytointi; Barona hoitaa hakuprosessin ja työsopimus kirjoitetaan suoraan Isku Interior Oy:n kanssa. _

Osuiko kuvaus sinuun?

_Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi tehtävään CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna alla olevan painikkeen kautta (huomioimme vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset). _