(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Fresh Servant Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin.  Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari. Vuonna 2019 liikevaihtomme kasvoi noin 67 miljoonaan euroon ja vuosittainen kasvu on ollut noin 10%. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 500 henkilöä ja viimeisten viiden vuoden ajan olemme palkanneet pysyvästi noin 50 henkilöä, joka vuosi. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi. 

 

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme kasvavaan yritykseemme ihmisiä, jotka innostuvat kehittämisestä, oppimisesta ja ovat mukana oman roolinsa kautta täyttämässä asiakaslupauksiamme. Haemme myyntitiimimme

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Itä-Suomen alueelle vastaamaan päivittäistavarakaupan asiakkaistamme. Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääset konkreettisesti tuomaan asiakkaillemme aina jotain uutta ja aina jotain hyvää heidän tuoretuotteiden valikoimaansa.  Vastaat omien asiakkuuksiesi myynnin suunnittelusta ja toteuttamisesta siten, että kasvutavoitteemme yhdessä asiakkaidemme kanssa toteutuvat. Myyntiä toteutamme sekä myyntijakso että vuositason suunnittelulla. Teet aktiivisesti tiimityötä yhdessä markkinoinnin, asiakaspalvelun, logistiikan ja muiden kollegoidesi kanssa.

Odotamme sinulta sopivan koulutuksen lisäksi tuloshakuisuutta, erinomaisia myyntivalmiuksia sekä energistä olemusta ja tekemistä, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Arvostamme tavoitteellista työotetta ja aikaisempaa kokemusta tuore-elintarvikkeesta sekä pt-kaupasta. Tarvitset tehtävässä järjestelmäosaamista (esim. Windows Office 365, CRM ja ERP) ja aikaisempi kokemus liikkuvasta myyntityöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Petri Tähtinen, 045 139 3844 ja Henkilöstöpäällikkö Paula Bodbacka 050 428 3884.

Tule onnistumaan kanssamme! Lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa painikkeen kautta viimeistään 31.1.2021.