(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP Järvi-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020

OP Järvi-Häme on OP Ryhmään kuuluva asiakkaidensa omistama ja voimakkaasti kehittyvä pankki. Toimimme Päijänteen tuntumassa viiden kunnan alueella Asikkalassa, Hartolassa, Kuhmoisissa, Padasjoella ja Sysmässä. Konttoreita on neljä ja asiakkaita noin 25 000. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.
 


Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme menestyvään joukkoomme Asiakkuuspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuuspäällikön vastuulle kuuluu pankkimme maa- ja metsätalousasiakkaat sekä muita yritysasiakkuuksia. Tehtävään kuuluu maa- ja metsätalouden kokonaisuuden hallinta, oman asiakassalkun aktiivinen ja menestyksekäs hoito. Toimit osana pankin yritystiimiä ja tiiviissä yhteistyössä koko henkilöstön kanssa. Tarkempi toimenkuva määrittyy henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Tehtävässä menestymisen eväät


Sinulla on jo aiempaa kokemusta ja näyttöjä maaseuturahoituksesta ja motivaatiota kehittää ammattitaitoasi. Arvostamme kykyä nähdä asiakkaan pankkipalvelut ja liiketoiminta kokonaisuutena. Teet vastuullisesti päätöksiä ja saat aikaan tuloksia. 


Olet avulias, kannustava ja helposti lähestyttävä. Lähestymistapasi on innovatiivinen ja sinulta löytyy kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa. Olet eteenpäin katsova sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa. Tavoitteitasi ohjaa vahva halu tuottaa ylivertaisia asiakkuuskokemuksia. 


Ennen kaikkea etsimme henkilöä oikealla asenteella. 

 


Mitä tarjoamme sinulle 


Haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi saat mahtavan tilaisuuden päästä laajasti sisään pankkiliiketoimintaan ja osaksi menestyvää pankkia. Me tarjoamme kehittymisen ja menestymisen mahdollisuudet sekä meillä että koko OP Ryhmässä. Pääset myös pankkimme erinomaisten etujen piiriin. 

 


Lisätiedot ja hakuohjeet


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Teemu Sarhemaa, p. 0400 551 180 / teemu.sarhemaa@op.fi.


Haethan tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa op-careers.fi viimeistään 24.1.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, joten olethan heti yhteydessä ja laitat hakemuksen, mikäli koet tehtävän kiinnostavaksi.


Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.


#PäijänteenJohtava #MinunPankki #PikkasenParempi