(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö 
Helsingin asumisoikeus

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Haemme asiantuntijaorganisaatioomme asiakkuuspäällikköä vastaamaan asiakkuus- ja viestintäasioista. Tärkeimmät asiakkuudet ja yhteistyötahot ovat mm. asukkaat, kaupunkikonsernin eri yksiköt, palveluntuottajat ja viranomaistahot.       

Asiakkuuspäällikkö vastaa mm: 

  • asiakkuuksiin liittyvien yhteistyömuotojen luomisesta ja ylläpitämisestä
  • tehtäväalueeseen kuuluvan palveluntuottajatoiminnan ohjaamisesta  
  • asukaspalveluiden kehittämisestä 
  • asukkaiden yhteishallinnon kehittämisestä
  • digitaalisten palveluiden edistämisestä 
  • palautteiden ja reklamaatioiden prosessoinnista
  • yhtiön sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta ja toiminnan ohjauksesta
  • asumiseen ja palveluihin liittyvistä tutkimuksista, analyyseistä ja raportoinnista 

Tehtävä vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja laaja-alaisen tehtävän hoitamiseen tarvittavaa työkokemusta. Arvostamme kokemusta monipuolisista kiinteistöalan tehtävistä mm. osaamista asiakkuuksien hallinnasta, viestinnän suunnittelusta ja palveluntuottajan ohjaamisesta. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä. Pääset mukaan kehittämään yhtiön toimintaa.  Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tukkutorilla Hermannin kaupunginosassa.

Asiakkuuspäällikön tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Viljakainen, puhelimitse 050-324 5839 pe 27.11. klo 13-15, to 3.12. klo 12-14, ti 8.12. klo 14-16. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 14.12.2020 mennessä osoitteessa: https://psycon.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1133.

HASO on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö. Yhtiö rakennuttaa ja tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeusasuntoja Helsingissä omakustannusperiaatteella. Noudatamme Avainta ry:n työehtosopimusta.