(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

 

Haemme OP Helsinkiin Espoon Tapiolan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen 

 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

  

Tässä tehtävässä vastaat pk-yritysten menestyksekkäästä asiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä sekä koko OP Ryhmän palvelutarjooman myymisestä asiakkaalle hyödyntäen asiantuntijoita eri tuotealueilta. Tehtävä keskittyy yritysrahoituksen alueelle.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Odotamme sinulta vahvaa myynti- ja asiakasosaamista sekä proaktiivista otetta asiakashankintaan. Sinulla on kyky kartoittaa pk-yritysten kokonaisvaltaiset finanssipalvelutarpeet ja tehdä niihin soveltuvat ratkaisut hyödyntäen OP Ryhmän koko tarjoomaa. Myyntitavoitteet haastavat sinua ja innostut tavoitteellisesta työstä. Sinulla on valmiudet toimia vaativissa neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteissa ja olet aktiivinen ja myynnillinen verkostoituja.

 

Edellytämme sinulta kokemusta yritysasiakkaiden pankkiasioiden ja rahoituksen hoidosta, kykyä omaksua uusia asioita ja digitaalisten kanavien hallintaa. Kykenet priorisoimaan omaa ajankäyttöäsi ja työskentelytapasi on systemaattinen sekä vastuullinen. Odotamme sinulta hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttamaan satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle vastattavaksi oman asiakassalkun, mielenkiintoisen ja haastavan työn. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Erno Jeskanen, erno.jeskanen@op.fi, p. 050 4053229.  Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

 

Lähetäthän hakemuksesi op-careers.fi -sivuston kautta 6.12.2020. mennessä.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa.