(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Canon on aidosti maailmanlaajuinen brändi ja markkinajohtaja lähes kaikilla tuotealueillaan. Canon työllistää miltei 200 000 työntekijää ympäri maailman ja on toimialan vakavaraisin yritys, joka investoi tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain n. 8 % liikevaihdosta.


Canon Oy on hyvin itsenäisesti toimiva maayhtiö. Meitä on reilu 300 oman alueemme asiantuntijaa työskentelemässä myynnin, tukitoimintojen ja palveluiden parissa ympäri Suomen. Tarjoamme asiakkaillemme alan johtavat palvelut ja ratkaisut tiedonhallintaan mm. toimisto-, asiakasviestinnän sekä prosessinhallinnan alueella.


Eläköitymisien vuoksi etsimme nyt kahta tuloshakuista ja energistä


Asiakkuuspäällikköä (Account Manager)


innovatiivisten digitaalisen painamisen ja viestinnän ratkaisujen myyntiin graafisen teollisuuden toimialalle. Toinen henkilö työskentelee Turussa ja toinen Helsingissä. Vastuullasi on asiakkaidemme tuotantoprosessien tehokkuuden jatkuva parantaminen ja työn mielekkyyden kehittäminen Canonin monipuolisilla ratkaisuilla. Asiakkaitasi ovat joko Varsinais-Suomen tai pääkaupunkiseudun paino- ja viestintäpalveluita tarjoavat yritykset ja yhteisöt.

Tuen työhösi saat nykyaikaisilta myynnin työkaluiltamme, korkeasta asiakastyytyväisyydestämme sekä osaavilta markkinoinnin, myynnin ja palveluiden asiantuntijoiltamme. Palkkasi koostuu pohjapalkasta ja kannustavasta provisiomallista. Lisäksi hyödyt työsuhteen luontaiseduista, kuten lounas- ja virike-etuuksista sekä kattavista työterveyshuollon palveluista.


Emme hae täydellistä supernaista tai -miestä, koska loppukädessä asenteesi ratkaisee. Meillä pääset loistamaan voittamisen tahdolla, vahvalla myyntihenkisyydellä sekä aktiivisella otteellasi. Kyky ymmärtää erilaisia liiketoimintamalleja edesauttaa tehtävässä menestymistä.
Toivomme, että sinulla olisi kokemusta tuloksellisesta B2B- myyntityöstä useamman vuoden ajalta. Graafisen teollisuuden toimialan aikaisempi tuntemus on eduksi. Olet hyvä viestimään suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.


Kiinnostuitko? Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 23.11.2020. Lisääthän mukaan palkkatoiveen, hakemuksen ja CV:n. Huom! Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan puitteissa, joten jäämme innolla odottamaan yhteydenottoasi.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit Henrik Grönqvist, henrik.gronqvist@fi.experis.com, puh. 050 369 9464 tai Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.