(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haemme kahta energistä ja innostavaa asiakkuuspäällikköä, rakentamisen sekä prosessiteollisuuden asiakkuussegmentteihin. Rakentaminen-asiakkuussegmentissä toimit rakennettu ympäristö ja palvelut -liiketoiminta-alueellamme ja Prosessiteollisuus-asiakkuussegmentissä teollisuus-liiketoiminta-alueella. Jokaisella kuudella asiakkuuspäälliköllämme on merkittävä asiakassalkku.

Tehtävänäsi on vastata segmentin valittujen asiakkaiden B2B-palvelujen myynnistä, hinnoittelusta, sopimuksista, asiakasyhteyksistä ja asiakastyytyväisyydestä. Koordinoit liiketoimintayksiköissä tapahtuvaa myyntitoimintaa ja tuet sitä tarjoamalla myyntiin työkaluja, materiaalia ja tapaamisia. Ymmärrät segmentin asiakkaiden liiketoimintaympäristöä, asiakkaiden nykytilaa, tulevaisuuden näkymiä ja palvelutarpeita. Vastaat myynnin tuloksesta asiakkuussegmentissäsi. Teet yhteistyötä muiden segmenttien asiakkuuspäälliköiden, liiketoimintayksiköiden päälliköiden sekä liiketoiminta-alueen markkinointipäällikön kanssa. Toimit liiketoiminta-alueen johtoryhmässä ja raportoit liiketoimintajohtajalle.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen tai teknisen alan korkeakoulututkinto sekä kokemusta myynnistä, myynnin johtamisesta tai asiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on vahvaa tuntemusta asiakassegmentistäsi ja ymmärrystä ko. alan asiakastarpeesta. Kuuntelet asiakasta, ja osaat vastata siihen soveltuvalla ja kiinnostavasti kuvatulla ratkaisulla. Kokemus matriisiorganisaatiossa toimimisesta ja yhteistyöstä eri liiketoimintojen välillä on eduksi. Aktiivinen, tulosorientoitunut, innostava ja itsenäinen työote sekä palveluhenkisyys ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen ja käytännön englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Toimipisteesi voi olla mikä tahansa toimipaikoistamme Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, liikkuvan ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 19.11.2020.