Asiakkuuspäällikkö
Lantmannen Cerealia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haluatko olla mukana muuttamassa elintarvikealaa positiivisesti? Jos vastaat kyllä, Cerealia on sinua varten, sillä me yhdistämme liiketoiminta-ajattelun ja ihmisten edun. Visiomme on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi elintarvikealan toimijaksi. Olemme osa Lantmännenia, joka on suuri kansainvälinen toimija. Yhdessä me inspiroimme ja kannustamme toisiamme eteenpäin – ja haluamme sinun olevan osa matkaamme! Lantmännen Cerealia myy Vaasan -näkkileipää, hapankorppuja ja snacks-tuotteita, Kungsörnen -pastaa ja pakastelettuja, Start ja AXA -granolaa ja mysliä sekä Go Green -tuotteita. Asiakkaamme tuottavat elämyksellisiä ruokailuhetkiä ja herkullista ruokaa asiakkailleen. Tarvitsemme sinut asiakkuuspäälliköksi hoitamaan Foodservice -asiakasketjuja ja -asiakkuuksia.

Lantmännen Cerealian Salmisaaren toimipisteessä on avautunut upea mahdollisuus, sillä riveihimme etsitään uutta kasvuhakuista

Asiakkuuspäälliköä Foodservice liiketoiminta-alueelle

Olet myyntihenkinen yhteistyön rakentaja asiakasketjujemme suuntaan ja tästä työskentelystä Sinulle on kertynyt vankka kokemus. Mikäli sinulla on kokemusta liiketoiminnan rakentamisesta, on siitä hyötyä, sillä pääset rakentamaan kasvupolkuamme alusta lähtien. Sinun kätesi jäljet näkyvät ja maistuvat niin asiakkaiden kuin meidänkin arjessamme, sillä asiakkaiden lisäksi sinulla on lukuisia yhteyksiä myös yrityksen sisällä. Yhteydenpidossa Nordic -kollegoiden kanssa tarvitaan englannin kieltä.

Taidot ja vaatimukset

Mitä työssä menestyminen vaatii?

 • Sinulla on kokemusta vastuullisesta ja asiakaslähtöisestä myyntityöstä Foodservice -asiakasketjujen ja -asiakkuuksien kanssa
 • Sinulla on keittiökokemusta, jotta voit kehittää konsepteja ja ratkaisuja asiakkaillemme
 • Sinulla on kykyä vastata itsenäisesti asioiden suunnittelusta jälkihoitoon asti
 • Kokemus uuden toiminnan tai toimintamallin rakentamisesta on tätä tehtävää silmällä pitäen etu
 • Olet kyvykäs käyttämään ja hyödyntämään yleisiä toimisto-ohjelmia

Millaista persoonaa haemme?

 • Olet myyntihenkinen, ratkaisukeskeinen ja liiketoimintalähtöinen
 • Olet aloitteellinen, aktiivinen ja innostunut vastuunkantaja ja tiimipelaaja
 • Sopeudut monipuoliseen arkeen, hahmotat nopeasti kokonaisuuksia ja haet haastaviin tilanteisiin ratkaisuja
 • Työskentelet järjestelmällisesti sekä oma-aloitteisesti ja pyrit jatkuvasti kehittämään omaa ja tiimimme toimintaa

Jaat arvomme, joita ovat avoimuus, kokonaisvaltainen näkemys ja tahto mennä eteenpäin, sekä lupauksemme kantaa vastuu pellolta pöytään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuuden olla keskeisessä roolissa rakentamassa Cerealian Foodservice -liiketoimintaa ja meidän asiakassuhteitamme. Meillä saat näyttää monipuolisissa tehtävissä, mihin pystyt.
 • Vastuullisen roolin pienessä ja kasvavassa yksikössä, jossa on ison talon tuki.
 • Paikan innostavassa, kivassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Olemme suuri kansainvälinen konserni, jonka monipuoliset toiminnot kattavat viljan koko arvoketjun – pellolla kasvavasta versosta aina ruokapöytään saakka. Liiketoimintamme on laaja-alaista ja kattaa elintarvike-, maatalous-, työkone-, bioenergia- ja kiinteistöalat, minkä ansiosta tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla, maissa, yhtiöissä ja osaamisalueilla.

Kiinnostuitko?

Me toivomme niin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa, joten paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä jo ennen hakuajan päättymistä (31.10.2020). Täytä hakemus ja kerro palkkatoiveesi mahdollisimman pian!

Lisätietoja työtehtävästä antaa ti 13.10 klo 9-11 sekä to 22.10. klo 8-9 tai klo 15-17 Business Manager Hanna Vainio, 0400 410039, hanna.x.vainio@lantmannen.com

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot