(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Canon on aidosti maailmanlaajuinen brändi ja markkinajohtaja lähes kaikilla tuotealueillaan. Canon työllistää miltei 200 000 työntekijää ympäri maailman ja olemme toimialan vakavaraisin yritys, joka investoi tutkimukseen ja tuotekehitykseen vuosittain noin 8 % liikevaihdosta.


Canon kuuluu maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin brändeihin. Tasainen kasvu ja markkinajohtajuus useissa tuoteryhmissä ovat tehneet Canon Oy:stä globaalin Canon-ryhmän pohjoisen menestyjän. Merkittävä tekijä menestyksellemme ovat Canon Business Center - ketju, jonka kautta tarjoamme asiakkaillemme alan johtavat palvelut ja ratkaisut mm. toimisto- ja asiakasviestinnän sekä prosessin- ja tiedonhallinnan alueella. Voit lukea lisää palvelu- ja ratkaisualueistamme www.canon.fi.

Vahvistamme Porin B2B- myyntitiimiimme ja haemme nyt tuloshakuista ja innokasta

Asiakkuuspäällikköä

Millaista on Asiakkuuspäällikön työ Canonilla?

Hoidat myyntiprosessin alusta loppuun asti yhteistyössä eri ratkaisujemme asiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi on Satakunnan talousalueen organisaatioihin kohdistuva myyntityö.

Työhösi kuuluu sekä lisämyyntimahdollisuuksien tunnistaminen nykyisistä asiakkaistamme että uusien asiakkaiden löytäminen. Haluat parantaa asiakkaidemme prosessien tehokkuutta ja työn mielekkyyttä sekä mahdollistaa kustannussäästöt arvostetun brändin innovatiivisilla ratkaisuilla. Käytännössä myyt asiakkaillemme Suomen parhaita tulostamisen- ja tiedonhallinnan ratkaisuja konsultoivalla myyntitavalla.

Emme hae täydellistä supernaista tai -miestä, mutta toivomme sinun jo hankkineen jonkin verran kokemusta myyntityöstä. Loppukädessä asenteesi ratkaisee, koska parhaaksi myyjäksemme pääsemiseen vaadittuja taitoja voimme sinulle kouluttaa.


Odotamme, että sinulla on

  • kokemusta tuloksellisesta B2B-myyntityöstä
  • soveltuva koulutus (esim. Tradenomi tai muu kaupallinen)
  • hyvät valmiudet erilaisten ja pitkienkin myyntiprojektien läpivientiin
  • määrätietoinen, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne
  • vakuuttavat esiintymistaidot
  • kykyä työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä

Lisäksi sinulle on hyötyä, jos

  • omaat kyvykkyyttä sujuvasti verkostoitua eri sidosryhmien ja päättäjien kanssa
  • sinulla on monipuolista ymmärrystä erilaisista liiketoimintaprosesseista ja prosessinomistajien tarpeista
  • omaat ITIL-käytäntöjen tuntemista

Mitä me tarjoamme?

Canonilla olet osa huipputason myyntiorganisaatiota, jossa panostetaan myyntiosaamisesi kehittämiseen. Olemme pystyneet rakentamaan vakaan ja kestävän yrityksen, jonka työntekijät noudattavat Kyosei-yrityskulttuurin ja arvojemme ohjaamia suuntaviivoja.

Kyosei kuvaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja ohjaa toimintaamme eri sidosryhmiin, kuten asiakkaisiin ja työntekijöihin. Tavoitteenamme on löytää tasapaino lyhyellä ja pitkällä aikavälillä niin taloudellisissa, yhteiskunnallisissa kuin ympäristöasioissa. Lisäksi haluamme luoda hyvinvoivan työympäristön, joka mahdollistaa urakehityksen.

Palkkasi koostuu pohjapalkasta ja kannustavasta provisiomallista sekä työsuhteen luontaiseduista kuten esimerkiksi lounasetuus ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Yrityskulttuurimme pohjautuu vahvoihin arvoihin ja toimintaamme leimaa tekemisen meininki. Innostuneet työkaverit Suomen parhaassa myynti- ja palveluorganisaatiossa luovat vastuullisen ja samalla kunnianhimoisen ympäristön, jossa on kovalla työllä mahdollista menestyä. Esimieheltäsi voit odottaa luottamukseen pohjautuvaa valmentavaa esimiestyötä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ma 26.10. mennessä www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com ja Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.