Asiakkuuspäällikkö
OP Ylä-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Ylä-Savon Osuuspankki toimii Ylä-Savossa viiden kunnan alueella Iisalmessa, Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Pankissamme on 31.000 asiakasta ja palvelemme heitä 30 asiantuntijan voimin. Tarjoamme kattavat palvelut niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin

 

Etsimme päivittäispalveluiden tiimille innostavaa esimiestä vanhempainvapaan sijaiseksi. Oletko se sinä, asiakkuuspäällikkö?

 

Tehtävässä pääset toteuttamaan ihmisten unelmia ja tuottamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta.

 

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta pankissa työskentelystä ja päivittäispalveluiden tuntemus on sinulle selkeä etu. Kaupallinen koulutus tukee työssä menestymistäsi ja olet toivottavasti suorittanut jo tai olet valmis suorittamaan APV1 -sijoituspalvelututkinnon tehtävässä aloittaessasi. Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä halua tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Edellytämme sinulta hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä kykyä hallita kokonaisuuksia.

 

Valmentaminen ja organisointitaidot ovat sinulle luonteva osa toteuttaa tehtävääsi. Luot yhdessä tiimisi kanssa erinomaisen työntekijäkokemuksen kautta parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan sinulle eduksi, samoin panostus jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua kaikissa pankkimme viidessä konttorissa.

 

Tarjoamme sinulle

Ylä-Savon Osuuspankki on nuorekas ja tekevistä ihmisistä koostuva pankki. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin pankkimme palveluiden keskiössä ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Saat myös loistavan tilaisuuden kehittää osaamistasi pankin monipuolisissa työtehtävissä ja oppia uutta asiantuntijoiltamme. Käytettävissäsi ovat OP:n kilpailukykyiset edut ja urapolkumahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antavat myyntipäällikkö Ville Pennanen 045-6797265 (16.10. klo 14-16) ja toimitusjohtaja Mikko Paananen 0400-917036 (20.10 klo 10-12).

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viipymättä, mutta viimeistään 25.10. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot