(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Mehiläinen hakee Helsinkiin voittavaan tiimiin

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme asiakkuuspäällikköä voimakkaassa kasvussa olevalle julkisten terveyspalveluiden toimialalle. Etsimme terveyspalveluista kiinnostunutta henkilöä, jolla on jo kokemusta myyntityöstä, mutta ennen kaikkea halu oppia uutta ja olla tekemässä Suomen parhaita terveyspalveluita.

Mehiläisen julkiset terveyspalvelut toimii julkisen sektorin kumppanina terveyspalveluiden tuotannossa. Tarjoamme laajasti ulkoistus- ja henkilöstöpalveluita aina yksittäisen lääkärin työpanoksesta kunnan koko sote-palveluiden ulkoistukseen. Tuotamme palveluita valtakunnallisesti joko omassa verkostossamme tai asiakkaan toimitiloissa. Asiakkaitamme ovat kunnat, kaupungit, sairaanhoitopiirit ja kuntayhtymät.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä sinulla on vastuu koko palveluportfoliomme myynnistä itsenäisesti julkisen sektorin asiakkaille. Olet osa myyntiprosessia alusta loppuun, aina uusasiakashankinnasta tarjouksen tekoon saakka. Julkisten hankintojen tuntemus katsotaan eduksi ja kykenet tarvittaessa analysoimaan potentiaalisen asiakkaan toimintaa myyntityötä tukevasti. Jatkossa roolisi kehittyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Raportoit tehtävässäsi julkisten terveyspalveluiden myyntijohtajalle.

Työtä tehdään motivoituneella otteella rennossa ympäristössä, ja meillä saat varmasti tarvitsemasi tuen aina vieressä istuvalta kollegalta ylimpään johtoon asti. Meillä on hauskaa yhdessä niin työajalla kuin välillä sen ulkopuolellakin, ja tiimimme on tutkitusti sitoutunut ja kokee työnsä merkitykselliseksi. Meillä viihdytään ja tykätään olla töissä!

Tarjoamme:
- Näköalapaikan nopeasti muuttuvassa toimialassa
- Vastuullisen tehtävän ja tekemisen vapauden
- Innostavan ja osaavan tiimin tuen sekä loistavan yhteishengen
- Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyömahdollisuudet yms.)
- Vakituisen työsuhteen

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (KTM, DI, LL)
- Analyyttistä ajattelua
- Sujuvaa kirjallista ilmaisua suomen kielellä
- Sote-palveluiden tuntemusta
- Muutaman vuoden työkokemusta alalta
- Itseohjautuvaa can-do -asennetta

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.10.2020. Kerro hakemuksessasi lyhyesti taustasi, kehittymistoiveesi sekä palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV ja hakemuskirjeesi. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakemusten saavuttua ja täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä ja Mehiläisellä työskentelystä antaa Antti Puranen sähköpostitse antti.puranen@mehilainen.fi tai puhelimitse 050 532 4438 keskiviikkona 14.10.2020 klo 9.00-10.00 ja keskiviikkona 21.10. klo 9.30-10.30.