(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

LähiTapiola Uusimaa etsii asiakkuuspäällikköä elämänturvaajien joukkoihin.

Asiakkuuspäällikkönä huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme turvasta ja taloudellisesta hyvinvoinnista. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia sekä pidät säännöllisesti yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin. Toimialueenasi on Keski-Uusimaa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista, vastuuntuntoista ja määrätietoista otetta asiakastyöhön

  • Kilpailu- ja tuloshenkisyyttä sekä myynnillistä tavoitteellisuutta

  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä

  • Aktiivista ja innostavaa työskentelyotetta sekä kykyä johtaa omaa työtä itsenäisesti ja organisoidusti

  • Nopeaa oppimiskykyä ja rohkeaa, ratkaisulähtöistä asennetta

  • Mielellään vahvaa kokemusta BtoB-myynnistä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat myyntijohtaja Sari Hakala puh. 040 5640 250 sari.hakala@lahitapiola.fi ja liiketoimintajohtaja Timo Rajala puh. 040 7311 622 timo.rajala@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 11.10.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).