(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Kymenlaakson Kyydinvälitys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haemme asiakkaallemme Kymenlaakson kyydinvälitys Oy:lle Asiakkuuspäällikköä Kotkaan.

Kymenlaakson Kyydinvälitys Oy on vuonna 2019 perustettu kymenlaaksolainen taksivälitysyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat normaalien taksikuljetusten lisäksi kunnan shl- ja vpl-kuljetukset, koulukuljetukset, yrityspalvelut, sekä ateria- ja päivittäistavaroiden kuljetuspalvelut. Yhtiö tuottaa välityspalvelua tällä hetkellä n. 70 paikalliselle taksille ja tähtää vahvaa alueelliseen kasvuun tulevaisuudessa. Lue lisää: https://ktaksi.fi/

Toiminnan kasvaessa yhtiö hakeekin nyt Asiakkuuspäällikköä johtamaan yhtiön operatiivista toimintaa ja mahdollistamaan sen toiminnan laajentamisen eteenpäin.

Asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu yhtiön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen sekä henkilöstön ja yhtiön kehittäminen. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. keskuksen henkilöstöjohtaminen, kehitysprojektien johtaminen sekä kilpailutuksista vastaaminen. Olet vahvasti läsnä keskuksen päivittäisessä toiminnassa, mutta hallitset myös strategisen päätöksenteon ja yrityksen kokonaisvaltaisen johtamisen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta yksityisen sektorin henkilöstö- ja palvelutuotannon johtamisesta. Lisäksi arvostamme julkisen sektorin hankinta- ja kilpailutusperiaatteiden tuntemusta. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia sujuvasti eri sidosryhmien kanssa sekä suomen, että englannin kielillä.

Tehtävässä pääset itsenäiseen, monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin ja sinulla on mahdollisuus työpanoksellasi päästä aidosti vaikuttamaan yhtiön tulevaisuuden menestymiseen. Yhtiö tarjoaa sinulle vapaan roolin sekä kilpailukykyisen palkkauksen bonuksineen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian. Työsopimus solmitaan heti oikean henkilön löydyttyä suoraan Kymenlaakson kyydinvälitys Oy:n kanssa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin 8-16.