(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Asiakkuuspäällikkönä Tampereella

Rastor-instituutilla vastaat kokonaisvaltaisesti koulutus- ja valmennusratkaisuidemme asiakashankinnasta ja asiakassuhteiden kehittämisestä Pirkanmaalla.  Kartoitat asiakkaiden osaamistarpeita ja samalla olet kiinnostunut siitä, mitä Pirkanmaan yrityskentässä tapahtuu ja miten Rastor-insituutin palvelu-ja koulutuskokonaisuuksilla voidaan vastata näihin kehittymishaasteisiin. 

Arkesi koostuu asiakkaan tarpeeseen kohdennettujen valmennus- ja koulutusratkaisujen suunnittelusta ja myymisestä sekä käytännön toteutuksen järjestelyistä yhdessä kollegoiden ja laajan asiantuntijaverkostomme kanssa. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat oman tiimin lisäksi muun muassa eri toimialojen kouluttajat sekä oppisopimuksia tarjoavat oppilaitokset. Lisäksi olet tärkeässä roolissa tukemassa ihmisiä oman urapolun suunnittelussa. Vaikka moni koulutuskokonaisuuksista on meillä valmiina, aktiivisuudellasi pääset luomaan myös paljon uutta. 

Mitä odotamme sinulta?

Työssäsi menestyt, kun sinulla on kokemusta ja osaamista asiakashankinnasta ja ratkaisumyynnistä nimenomaan B2B-sektorilla. Sinulla on hyvät priorisointi- ja yhteistyötaidot. Kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti auttavat sinua eteenpäin työssäsi. Viestit sujuvasti ja vakuuttavasti sidosryhmiesi kanssa.

Työssäsi alkuun pääsemistä helpottavat valmiit verkostot Pirkanmaan alueella. Vaikka toimistomme Technopoliksella sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, päästäksesi sujuvasti liikkumaan asiakkaidesi luo edellytämme mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Miksi valitsisit meidät?

Mikäli ihmisten, yritysten ja liiketoiminnan kehittäminen puhuttelevat sinua, olet oikeassa paikassa! Teemme työtämme modernissa työyhteisössä, ja jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat meillä avainasemassa. 

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, joista esimerkkeinä muun muassa kilpailukykyinen palkkaus sekä laaja työterveyshuolto.

Näin pääset osaksi tiimiämme

Mikäli haluat päästä osaksi tiimiämme, hakeminen meille on helppoa myös mobiilisti alapuolelta löytyvän napin kautta. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Choicen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Choice HR:

Matias Ketola p. 0400 449961 / matias.ketola@choicehr.fi

Reeta Asikainen p. 040 164 0600 / reeta.asikainen@choicehr.fi

Haethan paikkaa nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. 

Kuitenkin viimeistään 20.09.2020.