(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Sisäilmayhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Haemme joukkoomme

Asiakkuuspäällikköä
 
vastaamaan Sisäilmayhdistys ry:n kannattajajäsentoiminnasta ja siihen liittyvästä myynnistä. Tehtävään kuuluu yhteydenpito nykyisiin sekä potentiaalisiin kannattajajäseniin, kannattajajäsentoiminnan kehittäminen ja Sisäilmayhdistyksen tapahtumien näyttelyiden sekä sisäilmauutisten ilmoitusten myynti.  Osallistut myös tapahtumiemme suunnitteluun ja toteutukseen, ja vastaat mm. näyttelyiden organisoinnista. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäilmatiedon levittämistä mm. järjestöjen yhteisen sisäilmainfopisteen messuosallistumisissa sekä messuosallistumisien organisointia.

Teemme pienellä porukalla isoja juttuja. Olemme monessa mukana ja seuraamme aktiivisesti sisäilma-asioista käytävää keskustelua. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja toivommekin, että tuot mukanasi ison säkillisen uusia ideoita. Ajoittain työ vaatii vähän enemmän panostusta erityisesti ennen tapahtumia, mutta vastaavasti työ joustaa myös.

Sinulta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, myyntihenkisyyttä sekä kokemusta sisäilma-alalta. Koska toimimme myös kansainvälisesti, vähintään englannin kielen suullinen ja kirjallinen sujuva osaaminen on välttämätöntä. Työn tehokkaaseen suorittamiseen tarvitset hyviä tietoteknisiä taitoja mm. MS-office-osaamisen. Työssä pärjääminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja joustavaa työskentelytapaa sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja joustavat työskentelymahdollisuudet mukavassa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi. Toimistomme sijaitsee Espoon Kivenlahdessa. Sisäilmayhdistys on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 31.8.2020 mennessä alla olevan linkin kautta (ei sähköpostilla). Kerrothan hakemuksessasi lyhyesti myös, mitä itse ajattelet sisäilma-asioista.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Mervi Ahola, 050-5848442, mervi.ahola@sisailmayhdistys.fi