(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Asiakkuuspäällikkönä olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden palveluista. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden tuomalla LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut heidän käyttöönsä. Sinulla on erinomaiset asiakashankinta- ja myyntitaidot sekä halu toimia muuttuvassa ympäristössä sekä taitoa johtaa omaa toimintaa tuloksekkaasti.Tarjoamme asiakaspalvelua monikanavaisesti, sähköisiä kanavia suosien.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Marko Hakala, puh. 050 553 6603, marko.hakala@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.8.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).