(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP Pohjola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme Yrityskonttoriimme Rovaniemelle

 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävästä

Asiakkuuspäällikkönä olet mukana pk-yritysten asiakashankinnassa ja kehität nykyisiä asiakkuuksia. Teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi asetetut tavoitteet. Myyt asiakkaalle koko OP Ryhmän palvelutarjoamaa hyödyntäen asiantuntijoita eri tuotealueilta.

 

Mitä odotamme sinulta

Tässä tehtävässä menestyt, jos olet ulospäinsuuntautunut, rohkea ja vahvasti myyntihenkinen. Sinulle on luontevaa asiakkaan finanssitarpeiden kokonaisvaltainen kartoittaminen ja hänen tarpeisiinsa sopivien palveluiden räätälöinti tarjoamastamme. Olet mukana finanssialan digitaalisessa kehityksessä ja ymmärrät sen merkityksen palvelukokonaisuuksissa.

Sinulta löytyy aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta ratkaisukeskeisestä myynnistä. Sinulla on erinomaiset valmiudet vaativiin neuvottelu- ja vuorovaikutustilanteisiin sekä kyky rakentaa sisäisiä ja ulkoisia yhteistyöverkostoja. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, vastuullinen ja systemaattinen. Englannin kielitaitosi on hyvä, myös ruotsin osaaminen on eduksi. Työ edellyttää matkustamista toimialueellamme Lapissa.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin pankkimme yrityspalveluiden keskiössä. Pääset osaksi vahvan organisaation osaavaa porukkaa ja työskentelemään monipuolisesti erilaisten asiakkuuksien parissa. Pääset aloittamaan työsi juuri valmistuneessa nykyajan vaatimukset täyttävässä pääkonttorissamme Rovaniemellä. Luonnollisesti pankillamme on käytössä OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, asiakkuusjohtaja Antti Repo kertoo mielellään lisää tehtävästä ja meistä. Antin tavoitat numerosta 0505713337. Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut, haethan tehtävää osoitteessa op-careers.fi viimeistään su 23.08.2020. Liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakukirjeesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.