(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Toimintamme laajentuessa haemme Espooseen kiinteistöhuollon

Asiakkuuspäällikköä

vastaamaan asiakkuuksien aktiivisesta ylläpidosta ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä lisämyyntiä nimetyille asiakkuuksille. Asiakkuuspäällikkönä työtehtäviisi kuuluu säännöllinen yhteydenpito vastuuasiakkaisiin asiakkuushoitomallin mukaisesti sekä aktiivinen myyntityö. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laadun varmistaminen sopimusten ja asiakaspalautteiden pohjalta sekä kiinteistökierrosten toteuttaminen. Tuot lisäarvoa asiakkaalle omalla asiantuntemuksellasi, systemaattisella hyvällä vuorovaikutuksellasi ja proaktiivisella ja kehittävällä työotteellasi. Olet osana asiakkuushallintatiimiä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä perustuntemus kiinteistöpalvelualasta ja näyttöä asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoidosta tai myynnistä. Olet aktiivinen, käytännönläheinen ja itseohjautuva, sujuvat suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot omaava henkilö. Kiinteistöpalvelualan järjestelmien tuntemus on työssä etu. Olet kiinnostunut työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Me Tapiolan Lämmöllä olemme yksi suuri joukkue, jossa työntekijät yli tiimirajojen tukevat toisiaan. Meille tärkeää on yhdessä tekemisen meininki ja keskinäinen luottamus. Olemme rakentamassa asiakaskeskeistä palvelukulttuuria, jossa ammattitaitoiset työntekijämme ovat avainroolissa. Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja John Saario, p. 020 750 5297 torstaina 6.8.2020 klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera 16.8.2020 mennessä.