(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Accountor Finagolle Asiakkuuspäällikköä! Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät heitä, sillä haluavat olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille annetaan tilaa kehittyä. Juuri siksi he ovat a+luokan työpaikka.


Myynti on Accountor Finagon strategian keskeinen onnistumistekijä. Asiakkuuspäälliköiden tarkoitus on ylläpitää ja syventää asiakassuhteita keskustelemalla Procountorin ominaisuuksista ja hyödyistä niin tilitoimistoille kuin yritysasiakkaille.

Autamme asiakkaitamme, jotta he pystyvät hyödyntämään ohjelmistoa optimaalisesti ja synnyttämään numeroista näkemyksiä. Tilitoimistoasiakkaidemme hyvä osaamistaso takaa myös sen, että he pystyvät tarjoamaan palveluitamme eteenpäin omille asiakkailleen.

Tule osaksi Accountor Finagon asiakkuuspäällikkötiimiä

Työssäsi vastaat älykkään taloushallinto-ohjelmistomme aktiivisesta myyntityöstä, asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja syventämisestä sekä myyntimme vahvistamisesta pääasiassa puhelimitse ja etätyökaluja hyödyntäen. Ensisijaisena asiakaskohderyhmänäsi ovat tilitoimistot ympäri Suomea. Taustavoimanasi on taitava myyntiorganisaatiomme sekä muut finagolaiset.

Meillä pääset työskentelemään älykkään taloushallinnon eturintamassa, kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Jo yli 1 400 tilitoimistoa luottaa tunnettuihin ohjelmistoihimme, jotka on kehitetty tehostamaan tilitoimiston rutiineja sekä parantamaan tilitoimiston ja asiakasyrityksen välistä yhteistyötä.

Menestymisen avaimet

  • Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä konsultoivasta B2B-myynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä mieluiten taloushallinnon tietojärjestelmien tai ratkaisujen parista.
  • Taloushallinnon prosessit ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksesi kokemuksen liiketoiminnan kehittämisestä.
  • Haluat varmistaa laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa tilanteessa.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen tuloksentekijä. Haluat menestyä ja olet aidosti kiinnostunut sähköisistä palvelukanavista sekä näiden hyödyntämisestä myyntityössä. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja kentällä olet kuin kotonasi. Rakennat uraasi oman motivaatiosi, tehokkuutesi ja tuloksellisuutesi pohjalta.

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna@poolia.fi, p. 020 7290 838.

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Voit tutustua Accountor Finagoon myös heidän sosiaalisen median kanavissa.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy. 

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Olemme osa Accountor-konsernia, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa. Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2018 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.