(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Viljelijän Avena Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Vahvistamme Viljelijän Avena Berner -organisaatiotamme ja haemme kahta  

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ 

vastaamaan Viljelijän Avena Bernerin tuotteiden ja palveluiden myynnistä Etelä-Pohjanmaan ja Päijät-Hämeen alueille. 

Asiakkuuspäällikön tehtävässä olet avainasemassa kehittämässä Viljelijän Avena Bernerin myyntiä ja asiakassuhteita alueellasi. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja tarjoat niihin parhaita ratkaisuja, työ on aktiivista kentällä liikkumista ja asiakkaiden tapaamista. Vastaat alueesi asiakastyytyväisyydestä ja uusasiakashankinnasta. Raportoit tehtävässä myyntipäällikkö Tuomas Latomäelle. 

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Olet aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tuotantopanosmyynnin osaaja. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt tuomaan asiakkaallesi merkittävää lisäarvoa omalla osaamisellasi, alan tuntemuksella ja ammattitaitoisella neuvonnalla.  

Tarjoamme näköalapaikan Viljelijän Bernerin dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen. Varmistamme henkilöstömme hyvinvoinnin laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla monipuolisesti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.   

Luottamukselliset yhteydenotot Viljelijän Bernerin myyntipäällikkö Tuomas Latomäki, p. 040 180 1592 tai tuomas.latomaki@berner.fi, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 9 - 11 ja Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, parhaiten tavoitettavissa pe 26.6. ja ti 14.7. klo 9 – 11. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets 2.8.2020 mennessä.