(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

ISS Palvelut hakee nyt kehittämis- ja tuloshenkistä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yrityksemme merkittävästä, avainasiakkuudesta. Toimipaikkasi sijaitse Tornion alueella. 


Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Asiakkuuspäällikkönä johdat sovitun palvelulupauksen mukaan asiakkuuden kokonaisuutta, tuloksellisesti, tavoitteellisesti ja rakentavalla otteella. Innovoit sekä kehität tarjoamiamme palveluja asiakasta havainnoiden ja kuunnellen. Ymmärrät mistä erinomainen asiakaskokemus syntyy ja miten omalla ja tiimisi toiminnallasi varmistat sen myös tapahtuvan käytännössä. Olet luonteva ja vakuuttava esiintyjä ja verkostoituminen on sinulle luontevaa, niin oman organisaation kuin ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit osana avainasiakkuustiimiä ja raportoit tehtävässä asiakkuusjohtajalle. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa vaativampaan positioon valittavan henkilön kykyjen mukaan.


Tässä asiakkuudessa tuotamme sekä siivous, että ravintolapalveluita. Esimiestiimissäsi on siivouspalveluiden tuottamisesta vastaava palveluesimies. Itse vastaat, asiakkuuden johtamisen lisäksi, ravintolapalvelujen tuottamisesta ja päivittäisjohdosta, apunasi keittiömestari.


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta palveluliiketoiminnasta sekä monipalveluratkaisujen johtamisesta. Taustallasi on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva esimieskoulutus, sekä vankka kokemus haastavien asiakkuuden hoitoprosessien johtamisesta. Työskentelyotteesi on kokonaisuuden hahmottava ja systemaattinen. Kartoitat asiakkaan tarpeita pitkäjänteisellä lähestymistavalla, tuoden innovatiivisesti heille mielekkäitä ratkaisuja. Asiakkaan liiketoiminnan tukeminen on työskentelysi perusta. Tehtävään valittavalla henkilöllä on kyky innostua ja innostaa asiakkuudesta vastaava tiimi sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen. Työssäsi edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ravintola-ja siivouspalvelujen kehittämisestä tai johtamisesta. Kokemus tehdas/teollisuus-ympäristössä toimisesta auttaa sinua tehtävässäsi. Positio edellyttää matkustusvalmiutta, erityisesti kotimaassa.

Tarjoamme sinulle osaavan asiakkuustiimin tuen sekä mahdollisuuksien urapolun yrityksessä, joka panostaa henkilöstönsä kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittämiseen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan maailman parasta palveluorganisaatiota!
 
Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta  pian tai viimeistään 12.7.2020.