(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Rekrytoimme ICT-alan asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen asiakkuuspäällikköä! Yritys tuottaa B2B asiakkailleen IT-, viestintä-, ja tulostusratkaisuja. Asiakkuuspäällikkönä pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu aktiivinen uusasiakashankinta puhelimitse, sähköpostilla ja kasvotusten sekä vanhojen asiakkuuksien hoito.

Työ sijaitsee Turun keskustan alueella. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta:

-Kokemusta B2B myyntityöstä
-Hyviä kommunikaatiotaitoja
-Rohkeutta tarttua puhelimeen ja myynnin prosessien ymmärtämistä

Etsimämme henkilö on lisäksi innostunut, oppimishaluinen, järjestelmällinen sekä sinnikäs. Ymmärrät vastuusi ja teet rohkealla otteella asioita. ICT – alan tuntemus on eduksi.

Koulutuksella ei ole väliä vaan asenne ja halu menestyä ratkaisee! Me tarjoamme sinulle hyvät ansaintamahdollisuudet, monipuolisen asiakaskunnan sekä innostavan työyhteisön Turun keskustassa. Palkka koostuu pohjapalkasta sekä provisiosta. Oma auto on välttämätön.

Jos tunnistat itsesi, täytä hakemus osoitteessa eezy.fi. Hakijoita haastatellaan jo hakuajan kuluessa.

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sari Europaeus
HR konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut

p. +358504677729
sari.europaeus@eezy.fi
www.eezy.fi


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi