(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Tasowheel Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Tasowheel Systems on suomalainen teknologiayritys, jonka ydinosaamista ovat paperi- ja selluteollisuuden säätö- ja optimointiratkaisut sekä komponentit, varaosat ja huoltopalvelut. Terveysteknologia-asiakkaille toimitamme mittaus- ja tutkimussovelluksiin liittyvää tarkkuusmekaniikkaa ja liikkeenhallintaa. Vahvuuksiamme ovat tiivis työyhteisö, ammattitaitoinen henkilöstö ja modernit tuotantokoneet.

Tasowheel Systems on osa Tasowheel Group:ia, joka on vuonna 1979 perustettu korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut kansainvälisillä markkinoilla toimiva vakavarainen teknologiakonserni. Konsernin muita tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130. 

Lue meistä lisää: www.tasowheel.fi.

 

Tähtäämme kasvuun ja siihen liittyen haemme vahvistusta Tampereelle myyntiin ja asiakkuuksien kehittämiseen.

 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, tarkkuusmekaniikan ja liikkeenhallinnan ratkaisut

 

Millaista roolia sinulle tarjoamme? Asiakkuuspäällikkönä pääset mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa ottamaan vastuun tarkkuusmekaniikan ja liikkeenhallinnan ratkaisujen myynnistä ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hallinnasta nykyisille ja uusille asiakkaillemme sekä kartoittamaan osaamisemme hyödyntämismahdollisuuksia myös uusille liiketoiminta-alueille. Meidät tunnetaan kyvystämme suunnitella ja valmistaa tarkan liikkeensiirron ratkaisuja erittäin vaativiin sovelluksiin, mm. terveysteknologia-segmentille. 

Millaisista työtehtävistä arkesi koostuu? Työsi painopiste on uusasiakashankinnassa ja sovellusmahdollisuuksien kartoittamisessa lähinnä terveysteknologia-alueelle. Luonnollinen osa työtäsi on myös nykyisten asiakassuhteidemme kehittäminen jälkimarkkinointia unohtamatta. Työsi on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä ja tyypillinen projekti alkaakin asiakkaan haasteesta, jonka pyrimme ratkaisemaan toivotulla tavalla kustannustehokkaasti. Arjessasi teet kustannuslaskentaa, laadit tarjouksia, tapaat asiakkaita, huolehdit osaltasi suunnittelu- ja NPI-projektien etenemisestä ja niihin liittyvän informaation välittymisestä eri sidosryhmien välillä. Osallistut myös alan messuille sekä annat panoksesi markkinointiin ja sen kehittämiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin tunnettujen asiakkaiden parissa. Tehtävään liittyy matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vastinpareinasi asiakasrajapinnassa ovat tyypillisesti mekaniikan suunnittelijat ja suunnittelupäälliköt.

Millaisella osaamisella ja kokemuksella tehtävässä menestyy? Edellytämme teknistä koulutustaustaa (DI tai insinööri) sekä kokemusta ja vahvaa osaamista lastuavan työstön valmistusmenetelmistä. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä. Sinulla on myös kyky verkostoitua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti suomen ja englannin kielellä. 

Millaista henkilöä etsimme? Sinulla on halu tehdä asiantuntijatason myyntiä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Henkilönä olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat ja kykenet oppimaan uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa perheyrityksessä. Vuosikymmenten aikana jalostunut osaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, Lean-hiottu tuotantoprosessi, maineikkaat asiakasreferenssit ja koko organisaatiomme tuki antavat vahvan ”selkärangan” myyntityöllesi. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio, p. 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alta löytyvän linkin kautta. Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=397

 

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.