(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
TalentGate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haluatko olla mukana tukemassa yrityksiä heidän kasvussaan? Nautitko asiakastyöstä ja ihmisten auttamisesta? Haluatko olla osa asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat vapautta ja vastuuta työtehtävissäsi?

Me TalentGatella tarvitsemme nyt sinua,

Asiakkuuspäälliköksi Helsinkiin

TalentGate auttaa vuosittain n. 200 yritystä kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia kykyjä rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Vahvinta rekrytointiosaamistamme ovat monipuoliset kaupalliset asiantuntijatehtävät, mutta ratkaisemme myös muita asiakkaidemme rekrytointitarpeita

Asiakkaiden kuunteleminen ja ymmärtäminen kaiken lähtökohtana

Ilman hyviä ja luotettavia asiakkaitamme emme pystyisi jokapäiväisessä työssämme tekemään tulosta ja auttamaan ihmisiä eteenpäin heidän työurillaan. Lähtökohtana työssämme on asiakkaidemme rekrytointitarpeet ja ratkaisujen löytäminen heidän resurssihaasteisiinsa. Siksi kyky jatkuvaan vuoropuheluun asiakkaiden kanssa on tehtävässä menestymisen edellytys.

Tehtävät sisältävät sekä nykyisten että uusien potentiaalisten asiakkaiden rekrytointitarpeiden kartoittamista ja sopivien työnhakijoiden yhdistämistä näihin tarpeisiin. Meillä on myös mahdollisuus muokata roolia taustasi mukaan. Mielellämme kuulemme myös ajatuksiasi toimintamme kehittämisessä entistä laadukkaammaksi ja tuloksekkaammaksi. Teemme työtämme projektitiimissä, joten henkilökohtaisen vastuun ja vapauden lisäksi saat työhösi myös kokeneiden osaajien tuen.

Uskomme, että menestyt ja viihdyt tehtävässä, jos sinulla on

  • aktiivinen ja tuloshakuinen ote asiakastyöhön
  • kyky ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa
  • halu tarjota erinomainen palvelukokemus
  • yhteistyökykyä ja pelisilmää yhdistää yritykset ja osaajat

Merkityksellistä työtä ihmisten parissa

Työlläsi on merkitystä, sillä autamme yrityksiä löytämään uusia kykyjä kasvunsa tueksi ja ihmisiä eteenpäin sekä heidän uransa alkuvaiheessa että heidän hakiessaan uutta nostetta työuralleen. Rekrytoivat koulutusohjelmamme ovat erinomainen väylä kasvattaa uusia osaajia, joiden osaaminen vastaa nykypäivän vaatimuksia, mistä hyötyvät sekä yritykset että työnhakijat.

Toimipisteemme sijaitsee Ruoholahdessa ja saat tehtävääsi tukea kokeneilta asiantuntijoiltamme.

Olemme osa rohkeiden yritysten Bravedo-yhteisöä (www.bravedo.fi).

Hae tehtävää viimeistään ma 30.3. Lisätietoja saat Antti Ilmolta (antti.ilmo(at)talentgate.fi / 050 306 8637). Todennäköisimmin saat Antin kiinni to 12.3. klo 14.30-16, ke 18.3. klo 15.30-17 tai pe 27.3. klo 9.30-11. Lue lisää TalentGatesta osoitteessa www.talentgate.fi. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta.