(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
LähiTapiola Pohjoinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme

asiakkuuspäällikköä

Asiakkuuspäällikkönä olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti yritysasiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden huolehtimalla heidän vakuuttamisen palveluistaan ja tarjoamalla heille LähiTapiolan edistykselliset ratkaisut talouden, terveyden ja turvallisuuden osa-alueilta. Asiakkuuspäällikön tehtäviin kuuluu uusien yritysasiakkaiden hankinta, oman asiakassalkun asiakkuuksien tavoitteellinen kehittäminen ja sidosryhmäyhteistyö. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä, jonka avulla toteutat omat myynti- ja tulostavoitteesi.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta/tutkintoa, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä verkostoitumistaitoa sekä aitoa halua toimia jokapäiväisessä työssäsi arvojemme – hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus – mukaisesti. Paikallisen yrityselämän tuntemus sekä näyttö menestyksekkäästä asiakkuuksien hoitamisesta ja myynnistä katsotaan eduksesi. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn, jossa saat myös mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä yritysvakuuttamisen ammattilaiseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin, hyvät henkilöstöedut sekä tuloksiin sidotun palkan. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Murto p. 040 562 7710, parhaiten tavoitettavissa 10.3.20 klo 10-12 ja 12.3.20 klo 10-12.

Haethan tehtävää 15.3.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan terveyden, turvallisuuden ja talouden parissa. LähiTapiola Pohjoisen kotipaikka on Oulu, ja palveluksessamme työskentelee n. 180 finanssialan ammattilaista. Katso LähiTapiola Pohjoisen esittely oheisesta video.