(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme asiakkuuspäällikköä pääkaupunkiseudulle

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle asumisten palveluiden yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen

Asiakkuuspäällikköä

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat asumisen palveluiden myynnin kaupallisen potentiaalin saavuttamisesta myyntiorganisaation onnistumisen mahdollistamalla. Tuet myyntiorganisaatiota lisäarvopalveluiden myynnissä mm. myyntikoulutuksissa, myyntimateriaalien tuottamisessa sekä myynnin seurannassa. Osallistut myös uusien palveluiden kehittämiseen muun organisaation ja kumppaniemme kanssa. Kehität vuokra-asuntojemme asukastyytyväisyyttä osallistaen asukkaat tavoitteelliseen palveluiden ja toiminnan yhteiskehittämiseen. Olet osa kolmenkymmenen hengen asumisen palveluiden yksikköä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • vahva kaupallinen sekä myynnillinen ajattelutapa
  • ideoita ja näkemystä, mutta osaat myös itse olla kädet savessa
  • toimialaosaamista sekä markkinoiden tuntemusta
  • asiakaspalveluasennetta ja taitoa, yhteistyö- ja organisointikykyä
  • tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa asumisen palveluiden yksikönjohtaja Lauri Peltonen, p. 020 508 3051 tai lauri.peltonen@kojamo.fi

Jätä hakemuksesi viimeistään 17.2.20 mennessä: www.kojamo.fi/tyopaikka

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!