(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
OP Suur-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. 
OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Haemme OP Suur-Savon yrityspalveluihin Mikkelin talousalueelle yritysasiakasvastuullista

Asiakkuuspäällikköä

Työssäsi kartoitat kattavasti nykyisten ja uusien yritysasiakkaiden tarpeet ja innostut löytäessäsi asiakkaalle oikeat ratkaisut. Työssäsi liikut sujuvasti koko Mikkelin talousalueella. Luot erinomaisen asiakaskokemuksen ihmisläheisellä otteella ja hyödynnät OP-ryhmätasoisesti asiakkuustiimisi osaamista asiakkaiden parhaaksi. Työssä menestyminen vaatii hyvää yritysrahoituksen osaamista.

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulta löytyy vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja ymmärrystä erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen luonnista päivittäisessä toiminnassa. Toimit luontevasti yritysasiakkaiden kanssa kasvokkain sekä erilaisissa sähköisissä kanavissa. Olet itsenäinen ja joustava työskentelijä, joka organisoi tehokkaasti omaa tekemistään. Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi hoidat asiakaskohtaamiset menestyksekkäästi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Haastavan ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä yritysasiakasliiketoiminnassa laaja-alaisesti. Työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri auttavat sinua onnistumaan. Työssä on mahdollisuus liukuvaan työaikaan ja etätyön tekemiseen. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.

Tästä eteenpäin
Tuliko sinulle mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Kohvakka, tuula.kohvakka(a)op.fi tai puh 040 583 6765. Hae tehtävää 2.2.2020  mennessä: https://op-careers.fi/job/

Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.