(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Etsimme joukkoomme asiakkuuspäällikköä vahvistamaan Advenin asiakkuustiimiä

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen.

Advenin asiakkuustiimi vastaa Advenin asiakkuuksien johtamisesta sekä energiapalveluiden kehittämisestä ympäri Suomen ja yhdessä muun organisaation kanssa tuottaa laadukkaita energiaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat nimetyistä Advenin avainasiakkuuksista. Tehtävässäsi huolehdit asiakkuuksiesi tuloksesta, toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä Advenin käyttöorganisaation sekä muiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaan ja Advenin välillä sekä vastaat asiakkuuksien sopimuksista. Teet tiivistä yhteistyötä myös Advenin projekti- ja talousorganisaation kanssa. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorissamme Vantaalla, Jyväskylässä tai Oulussa ja raportoit tehtävässäsi asiakkuusjohtajalle.

Toivomme sinulta

  • Vankkaa kokemusta energia-alasta sekä asiakkuuksien kehittämisestä ja johtamisesta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. diplomi-insinööri tai muu tekninen ylempi korkeakoulututkinto teollisuuden, kemian, prosessitekniikan, energiatekniikan tai energiatalouden alueelta
  • Vahvaa halua kehittyä ja kehittää asiakkuuksiamme
  • Positiivisuutta, tuloshakuisuutta ja ennakkoluulotonta asennetta
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja, sopivasti pelisilmää ja tekemisen meininkiä

Lupaamme sinulle

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin vauhdikkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa pääset ratkaisemaan asiakkaidemme haasteita ja kehittämään toimintaa. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua uusien palvelujen ja teknologioiden kehittämiseen ja jalkauttamiseen asiakkaillemme.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.12.2019 mennessä oheisesta linkistä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5616e778&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessin, lisätietoja antaa Asiakkuusjohtaja Heikki Aarrejoki, (p. 050-4111848).

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.