(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Sinä hyökkääjä, tule osaksi kasvavaa Go On Pirkanmaan yksikköä!

Etsimme aikaansaavaa ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan henkilöstöpalveluiden myynnistä Pirkanmaan alueella.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen. Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Asiakkuuspäällikön tehtävässä pääpaino on uusasiakashankinnassa ja lisäksi vastaat myös nimetyistä asiakkuuksista sekä laadukkaasta asiakassuhteiden hoidosta. Työskentelytapasi on ratkaisulähtöinen ja pystyt tarjoamaan toimivan kokonaisuuden asiakkaan henkilöstötarpeisiin.

Odotamme:
- näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä
- erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- vastuullisuutta ja kehittymishalua
- aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta

Kokemus henkilöstöpalvelualasta on eduksi, muttei välttämätön. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä.

Tarjoamme paikan osaavassa ja energisessä porukassa, jossa autetaan ja kannustetaan kehittymään alan ammattilaiseksi. Myynnin tueksi saat vahvan palvelukonseptimme, monipuolisen koulutuksemme sekä osaavan henkilöstön. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin!

Oletko etsimämme vahvistus Go On Pirkanmaan joukkueeseen?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 16.12.19 ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan yksikönjohtaja Jarmo Väkiparta, puh. +358 50 62 741 ja Go On Yhtiöiden henkilöstöjohtaja Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379.