(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Helsingin kaupungin asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme asiakkuuspäällikköä vakituiseen tehtävään Itäkeskuksen toimipisteeseemme nykyisen asiakkuuspäällikön jäädessä eläkkeelle keväällä 2020.

Asiakkuuspäällikkö toimii tiimiesimiesten ja isännöitsijöiden esimiehenä. Esimiestehtävien lisäksi hänen työnkuvaansa kuuluu muun muassa toimiston toiminnasta vastaaminen, alueen talousarvion laatimiseen osallistuminen sekä vahva osallistuminen alueellisen asukastoiminnan ja viestinnän koordinointiin. Asiakkuuspäällikkö vastaa siitä, että alueyhtiön asiakaspalvelutoiminta on sujuvaa ja toimimme Hekan strategian mukaisesti.

Asiakkuuspäällikkö vastaa oman tiiminsä toiminnan kehittämisestä, työn laadusta sekä vastuualueensa raportoinnista. Työssä korostuvat laajojen kokonaisuuksien hallitseminen ja vahva henkilöstöjohtaminen.

Edellytämme soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kokemusta isännöinnistä ja asiakaspalvelutoiminnasta. Isännöinnin tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, hyvän työilmapiirin, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Pääset mukaan kehittämään toimintaamme sekä vastaamaan alueesi arjen toimivuudesta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme henkilö, käythän täyttämässä sähköisen hakulomakkeemme!

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Pirinen, pekka.pirinen@hekaoy.fi, p. 09 5767 3801.

Työ alkaa 1.4.2020.

 

Hakuaika päättyy 31.12.2019. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla. Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy. Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiölle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta. Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka. Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.