(Poistunut julkaisusta)

Asiakkuuspäällikkö
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019

Eurofins Expert Services Oy on vahvassa kasvuvaiheessa ja haemme nyt myynnin ammattilaista joukkoomme Espoon Otaniemeen. Tehtävässä pääset toteuttamaan itsenäisesti myynti- ja asiakastyötä.

Eurofins Expert Servicesin elektroniikan testaus-ja sertifiointipalvelut muodostuvat kolmesta eri liiketoiminta-alueesta; elektroniikan testaus-ja sertifiointipalvelut, toiminnallisen turvallisuuden sertifiointipalvelut sekä lääkinnällisten laitteiden sertifiointipalvelut. Kokemus liiketoimintamme osa-alueista on eduksi tehtävän hoitamisessa.

Vastuut

Asiakkuuspäällikön pääasiallisena vastuuna on kasvattaa nimettyjen avainasiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta. Toinen päätehtävä liittyy Eurofins Expert Servicesin elektroniikan testauksen ja sertifioinnin palvelutarjonnan rakentamiseen ja kehittämiseen tukemaan kasvutavoitteitamme. Meillä on jo olemassa vahva ja laaja asiakaspohja, mutta palvelutarjontamme laajentuessa (esim. EMC-testaus) haluamme tarjota entistä laajempia testaus- ja sertifiointikokonaisuuksia avainasiakkaillemme.

Pätevyydet

Tehtävään valittavalta odotamme ennen kaikkea myynnin ja asiakastyön osaamista. Arvostamme kokemusta ja näyttöä etulinjan myynnistä ja omien myyntitiimien rakentamisesta ja kehittämisestä. Tunnet nykyaikaiset myynnin prosessit ja asiakkuuksienhallintajärjestelmien käytön (CRM). Olet luonteeltasi tavoitehakuinen ja tottunut myyntityössä edellytettävään paineensietokykyyn ja epävarmuuden kestämiseen. Meillä Eurofinsissä saat aidosti mahdollisuuden kehittää omaa vastuualuettasi yhteisesti sovittujen tavoitteiden puitteissa. Tukenasi on laajan asiantuntijaorganisaation tuki ja vuosien osaaminen sekä ison konsernin tukema kasvustrategia.

Toimialueenasi on Suomi ja Skandinavia (Norja, Ruotsi, Tanska). Suomen ja englannin kielen lisäksi työssäsi on hyötyä mm. ruotsin kielestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kasvavassa konsernissa. Toimipaikkasi sijaitsee mielellään Espoossa, mutta myös vaihtoehdot ovat neuvoteltavissa.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 1.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta.